rafxxx, bezpieczników masz 4 - 2 są z boku dostępne po otwarciu drzwi a 2 tam gdzie dałeś fotkę.
Błąd silniczka szyby wskazuje że należałoby go podmienić celem wykluczenia pozostałych problemów
brak oświetlenia wew., nie działa ele. podn. szyby kierowcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
rafxxx znalazłeś może te bezpieczniki przy przekaźnikach bo ja mam ten sam problem. Bezpiecznik nr 14 jest ok, tylko po otwarciu drzwi nie widzę 2 bezpieczników i przy tych przekaźnikach też nic nie znalazłem, chyba że szukam nie w tym miejscu?
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
grg474, próbuję sprawdzić te bezpieczniki, ale może to głupie ale za nic nie mogę ich wyciągnąć a nie chce nic połamać ze względu na trudny dostęp, czy jest może jakiś sposób, trzeba cos podważyć ?
piotrb79, bezpieczniki po otwarciu drzwi są w zwykłej skrzynce z bezpiecznikami, a do tych na zdjęciu to te niebieskie z tyłu, których za cholerę nie moge wyciągnąć z auta
piotrb79, bezpieczniki po otwarciu drzwi są w zwykłej skrzynce z bezpiecznikami, a do tych na zdjęciu to te niebieskie z tyłu, których za cholerę nie moge wyciągnąć z auta