Witam.
Odkopuje temat.
Ja w swoich Projectorach wsadziłem taką żarówkę ledową za soczewkę. Owszem ładnie nawet świeciły i w dzień praktycznie nie dało się ogarnąć czy to zwykła żarówka czy diody - jedynie na zgaszonych lampach było widać za soczewką żółte punkciki , ale przyszło mi jechać parę razy w nocy.... Co prawda krótki odcinek ok 30km ale były niezłe jaja jak musiałem się wyminąć z kimś z naprzeciwka. Patrzyłem po jego światłach gdzie jest moja krawędź jezdni .. Dobrze, że znałem drogę bo bym musiał się chyba zatrzymywać jak nie było aut ratowałem się długimi albo jak były to siedziałem na zderzaku kilkadziesiąt metrów za kimś
Wywaliłem mój patent i kupiłem homologowane dzienne na allezło za 50-60zl.
[MK4] światła dzienne zamiast zaślepek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Niestety lampy za 50 - 60 zł odbiegają jakością od produktów markowych lub tych dobrej jakości, niekoniecznie znanej marki.
Próbował ktoś wsadzić w halogen żarówke h3 led Cree?? Chciałbym założyć na to moduł tak aby odpalały się po uruchomieniu silnika a gdy zapalam np pozycje to gasną.