Nie jest , bo zwykle nic to nie dajeLampart pisze:nie wiem czy taki zaworek jest dobrym pomysłem,
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie jest , bo zwykle nic to nie dajeLampart pisze:nie wiem czy taki zaworek jest dobrym pomysłem,
Napisałem na początku co nalezy zrobić .To co robisz ,to zbędna i zwykle nic nie dająca robota ,tu masz podobny temat co należy zrobić viewtopic.php?f=35&t=569402" onclick="window.open(this.href);return false; trzeci post od konca ,na pierwszej stronie .A jak się komuś nie chce sprawdzać ,to napiszę dużymi literami co nalezy zrobić ....WYWALIĆ ORI BADZIEWNY FILTR Z PSUDOPODGRZEWACZEM I ZAŁOŻYĆ ZWYKŁY WEJSCIE -WYJŚCIE ...i zapomnieć o problemach z powietrzem w paliwiemaciek805 pisze:dziwi mnie fakt ze wymiany tych przelewow, oringow pogrzewacza i montaz zaworka nie przyniosly zadnych skutkow pozytywnych, a nawet sie pogorszylo
To po co kombinować? U mnie przy przegazówce też widać małe pęcherzyki i po nocy też jest pęcherz powietrza, ale pali bdb, moc ma wszystko oki to nie kombinuje.maciek805 pisze:Auto pali normalnie, rowno pracuje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości