Mati +1MatthewG pisze:. Moim zdaniem jak już robić w eRce wydech to cały.
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Seryjny wydech w eRce jest przelotowy i po zrobieniu DP powinien spokojnie starczyc do tych 350-360 koni:)
Spokojnie starcza do 400 koni.antoś pisze:Seryjny wydech w eRce jest przelotowy i po zrobieniu DP powinien spokojnie starczyc do tych 350-360 koni:)
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).
Czy ktoś ma samochód 2014 BW45 + ?
Dziś z jednym golfiarzem przy kawie podebatowaliśmy nt. stolicy i sluszności decyzji Zygmunta 3 Wazy...
https://www.dropbox.com/s/9ornvj75vbk9r ... 9.jpg?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dropbox.com/s/9ornvj75vbk9r ... 9.jpg?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Można powiedzieć R400 na giftach!
Czarna z mojego miasta? Kto taką ma?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Panowie, a jak to jest z tymi wydechami. Chodzi mi po głowie wydech pełen od MG, tylko boję się że będzie za głośno. Teraz w trybie eco jest w samochodzie cichutko, w Race jest znośnie ale już głośno bo Soundactor sobie pyrka pod maską. Przy wydechu wydłubałbym to ustrojstwo. Niechcialbym wydać kupę kasy i denerwować się, że na trasie buczy. Dzisiaj siedziałem sobie w parku i z daleka przeleciał R32 z dobrym wydechem i kopara mi opadła
Chciałbym żeby to jakoś brzmiało, ale też w środku było cicho. Są te śmieszne przepustnice w wydechu, ale czy tym dałoby się na tyle ugrać, że wydech w trybie cichym byłby bardzo przyjazny, a w trybie głośnym darł kape jak Armytrix ?
Chciałbym żeby to jakoś brzmiało, ale też w środku było cicho. Są te śmieszne przepustnice w wydechu, ale czy tym dałoby się na tyle ugrać, że wydech w trybie cichym byłby bardzo przyjazny, a w trybie głośnym darł kape jak Armytrix ?
Powinieneś znać gościa...MatthewG pisze:Czarna z mojego miasta? Kto taką ma?
Myszu zrób dp na poczatek. Przybędzie trochę mocy i głośniej się zrobi...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewidentnie słychać zmianę dźwięku przy LC z DP. Tyle teorii tu było, że to nic nie zmienia Co do wydechu, róbcie kupujcie nie pożałujecie.
Cudowny jest dźwięk jaki wydaje wydech przy przełączaniu biegów przez DSG
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Jeździłem kilkoma erkami mk6 z wydechem "cichym" z klapkami. Dla mnie jest bardzo przyjemnie do 4tys. obr, w momencie kiedy się otwierają klapki w środku słychać wydech natomiast nie jest to jakieś buczenie tylko fajny rasowy dzwięk jak na 4 garki. Jak to jest w 7r to nie wiem czy jest ktoś kto Ci coś doradzi bo nie znam żadnej erki z kompletnym wydechem, i nie wiem co z tym ustrojstwem poprawiającym dzwięk, nie wiem na jakiej zasadzie to działa.myszu pisze:Panowie, a jak to jest z tymi wydechami.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
W tygodniu moze powstanie bang bang cz.244FG pisze:Cudowny jest dźwięk jaki wydaje wydech przy przełączaniu biegów przez DSG
Akcja w części drugiej ma się dziać ponoć w tunelu.
Jeśli już coś takiego będzie miało miejsce to będzie to skaj, a nie skóra. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.zwirek75 pisze:Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).
No własnie u mnie już jest coś jak skóra - niestety nie znam się i nie potrafię odróżnić:), ale na pewno nie jest to materiał (fabric).MatthewG pisze:Jeśli już coś takiego będzie miało miejsce to będzie to skaj, a nie skóra. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.zwirek75 pisze:Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).