po samym opisie olał bym temat, jakby jakiś pięciolatek pisał opis.Tomek77-89 pisze:Panowie planuję zakup erki Takie coś znalazłem http://allegro.pl/vw-golf-v-r32-individ ... 80657.html" onclick="window.open(this.href);return false; Cena kusząca
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
ten z SMS`em a ten z opisem? nie chcecie to nie odpisujecie. Po ki ... się uzewnętrzniacie. Nie widzisz potrzeby to nie pisz. Poza tym jestem poza krajem wiec czasu mam nie wiele ale skoro Wam to nie odpowiada to po co zabierać głos w temacie. Ja ma do ogłaszającego 20 km ale to chyb nie wyklucza zadania kilku pytań na formu? Faken!
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2015 13:08 przez jakisos, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam koledzy ,
Szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć golf 4 r32 . Czy ktoś z was orientuje się może gdzie najlepiej uderzyć , bądź jest w posiadaniu jakiś info na temat sprzedawanego egzemplarza . Za podpowiedzi będę bardzo wdzięczny ;]
Najlepiej z kompresorem ...
Szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć golf 4 r32 . Czy ktoś z was orientuje się może gdzie najlepiej uderzyć , bądź jest w posiadaniu jakiś info na temat sprzedawanego egzemplarza . Za podpowiedzi będę bardzo wdzięczny ;]
Najlepiej z kompresorem ...
A coś ty z choinki się urwał ? Nie znasz serwisów aukcyjnych ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Zgadza się, ten biały stoi od września. Zaczynał od chyba 56 tysiecy..Gdyby nie Juesej, ciekawy ..
Dz11kson,
Napisz do karpi78 ma dwie sztuki...może się w końcu zdecydował na sprzedaż
Nie będzie tanio ale auto pewne ...
Napisz do karpi78 ma dwie sztuki...może się w końcu zdecydował na sprzedaż
Tak z choinki się urwałem , więc z tymi serwisami to nie zabłysłeś . Jak już czytać nie potrafisz ze zrozumieniem , to bynajmniej skończ pisać kocopoły i nabijać posty , bo jak na razie nic sensownego nie wniosłeś44FG pisze:A coś ty z choinki się urwał ? Nie znasz serwisów aukcyjnych ?
Dzięki nie omieszkam zapytać , trzeba wszędzie próbowaćgluszcz pisze:Napisz do karpi78 ma dwie sztuki...może się w końcu zdecydował na sprzedaż
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gluszcz, karp to jest w takiej sytuacji ze nie szuka kupującego tylko wybiera ☺ o ile oczywiście się zdecyduje na sprzedaż w co wątpię chyba że koniec świata ty jakiś inny koniec
No no ktoś musiał by się czuć wyśmienicie , być tym wybranym i to jeszcze w Polsce .Radas pisze:tylko wybiera ☺
W takiej sytuacji trzeba pomyśleć czy warto w ogóle się pytać ...
Radas czekamy na koniec świataRadas pisze:gluszcz, karp to jest w takiej sytuacji ze nie szuka kupującego tylko wybiera ☺ o ile oczywiście się zdecyduje na sprzedaż w co wątpię chyba że koniec świata ty jakiś inny koniec
Ty tam uważaj na wschodzie ,bo po kresy nie przyjdą z gołą ręką ...karpi78 pisze:Radas czekamy na koniec świata
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Będę po srebrnego dzień wcześniejkarpi78 pisze:Radas czekamy na koniec świataRadas pisze:gluszcz, karp to jest w takiej sytuacji ze nie szuka kupującego tylko wybiera ☺ o ile oczywiście się zdecyduje na sprzedaż w co wątpię chyba że koniec świata ty jakiś inny koniec
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dz11kson pisze:W takiej sytuacji trzeba pomyśleć czy warto w ogóle się pytać ...
Myślę że wszystko jasnekarpi78 pisze:Radas czekamy na koniec świata
W temacie niebieskiego - byłem, widziałem, jechałem - kurcze jest ok...sliwa404 pisze:No właśnie też mnie cena V za cenę IV zastanawiała. W sumie do niebieskiego mam nie daleko, może się przejade z miernikiem.
Prędzej czy później znajdzie nabywcę...
Ostatnio zmieniony wt lut 17, 2015 08:17 przez Racing, łącznie zmieniany 2 razy.