światła stopu, świecą ciagle lub migaja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam,
od dzisiejszego ranka walczę z pewnym problemem, otóż palą mi sie światła cofania/wstecznego świtłem ciagłym lub migają szybko. Oczywiście przy włączonych światłach i wrzuconej 1...Żarówka ok, bezpiecznik nr 7 ok, na uziemieniu czysto, tak samo na płytce z żarówkami...nie do końca wiem gdzie znajde czujnik...jak ma ktos chęć to napisze mi co mam wymienić aby grało
ps. wczoraj miałem naprawiane wkładki w drzwiach + zamontowanie=pilota do centralnego.
jak było to sorky ale musiałem źle szukać
od dzisiejszego ranka walczę z pewnym problemem, otóż palą mi sie światła cofania/wstecznego świtłem ciagłym lub migają szybko. Oczywiście przy włączonych światłach i wrzuconej 1...Żarówka ok, bezpiecznik nr 7 ok, na uziemieniu czysto, tak samo na płytce z żarówkami...nie do końca wiem gdzie znajde czujnik...jak ma ktos chęć to napisze mi co mam wymienić aby grało
ps. wczoraj miałem naprawiane wkładki w drzwiach + zamontowanie=pilota do centralnego.
jak było to sorky ale musiałem źle szukać
damian2009, Przed montażem / naprawą wkładek w drzwiach wszystko było ok ? ze światełkami
Popatrz na czujnik od wstecznego i przewód do niego idący ... Odłącz wtyczkę - wyczyść i przedmuchaj + to samo z gniazdem ... Lubią się przewody z wiekiem tam łamać i robią się cuda
Popatrz na czujnik od wstecznego i przewód do niego idący ... Odłącz wtyczkę - wyczyść i przedmuchaj + to samo z gniazdem ... Lubią się przewody z wiekiem tam łamać i robią się cuda
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
wydaje mi sie że tak, przed naprawą wkładek i pilotem było ok.
a tan czujnik gdzie znajde?
a tan czujnik gdzie znajde?
https://www.google.pl/search?q=czujnik+ ... B800%3B600" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Nowicjusz
nie pomyslalem ogoogle->grafika:) w nd sprobuje ogarnac.(nie dzialaja mi Polskie znaki)
dzieki
dzieki
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
damian2009 pisze:palą mi sie światła cofania/wstecznego świtłem ciagłym lub migają szybko
- tu bym szukał problemu, podejrzewam że montażysta wpinając się w instalację auta mógł pomylić kable...damian2009 pisze:wczoraj miałem naprawiane wkładki w drzwiach + zamontowanie=pilota do centralnego.
-
- Nowicjusz
przeprasza że tak późno odpisuje ale problemem był czujnik. Po jego wymianie chodzi wszystko ok.