Moderator: VIP
No wiem, ale boję się o dwumasę jak stuka coś tam. Znaczy zamierzam jeździć, tylko potrzebowałem utwierdzić się w tym zdaniumarkk pisze:lwlw,
Sprzęgło z reguł nie "pada" nagle . Nie ma sie czym przejmować. Jeździj z głową a jeszcze posłuży. Znam takich co jeżdżą już drugi rok z uślizgującym się..
Mam, muszę trochę przebrać i na serwer wrzucić, postaram się jakoś na dniach, bo mam urwanie dupy obecnie po powrocie. Przypomnij mi na PW końcem przyszłego tygodnia bo pewnie zapomnę. Pierwszy tydzień w łóżku przeleżałem bo mnie położyło, w czwartek to:joseph82 pisze:o sebekgolf, masz te foto o których pisałeś jakiś czas temu? Z chęcią je pooglądam
No z tego co widziałem, to wysyłają opony z niemiec, to mówisz że lepsze ?krazorek pisze:Mam pewne wątpliwości czy opony te same...
Miałem auto sprowadzone z Niemiec na wielosezonówce Verdesteina i łysa opona lepiej sobie radziła na śniegu niż nówka kupiona na oponeo...
Przypadek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości