Żart?henake pisze:Co wiecej jak masz czujniki cofania to sam musisz sobie wyciac dziury vw tego nie przewiduje.
Btw byłeś już u niego golfiarzu? Bo jak się nie ceni tak jak Wyszomirski na Włochach to ja se oettingera zrobie dzie indziej...
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Żart?henake pisze:Co wiecej jak masz czujniki cofania to sam musisz sobie wyciac dziury vw tego nie przewiduje.
Geno17 pisze:U mnie w NDM? Który, tak z ciekawości?
MatthewG pisze:Najlepsza opcja według mnie. Mieć kogoś kto u mnie zdemontować zderzak. Zdemontować zderzak, załatwić najlepsze materiały i zawieść to do malowania, a potem zamontować. Uda mu się dobrać idealny kolor to będzie dobrze, trochę inny to trudno.
Oba z których korzystam mają własne.LEWART pisze:co wy tak dyskutujecie o ASO jak rzadko które ma swoją lakiernie itd. najczęściej to się odbywa na zasadzie podwykonawcy.
Jak AutoRud to pozdrów Romka S.lolo_golf pisze: Sam pracuje w ASO i uwierzcie mi że pewnie z 70% reklamacji
jhosef pisze:Jak AutoRud to pozdrów Romka S.lolo_golf pisze: Sam pracuje w ASO i uwierzcie mi że pewnie z 70% reklamacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości