Dziwna praca silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwna praca silnika
Witam posiadam vento z silnikiem 2.0 mam problem z identyfikacja dokladna tego silnika jestem swierzy. Nagrałem filmik jakpracuje silnik na 1i 3 garach zero reakcji na sciagniecie fajnki. w aucie gaz 2 gen . Jak na moje uzy i odczucia jest tak jakby słaby. swiece i przywody nowe zadna taniocha. prosze pomóżcie auto ledwo kupilem i juz problemy ;(
[youtube][/youtube]
a jeszcze dodam ze sprawdzalem iskre na tych garach i jest normalna jak na pozostałych
[youtube][/youtube]
a jeszcze dodam ze sprawdzalem iskre na tych garach i jest normalna jak na pozostałych
-
- VWGolf.pl Killer
-
- VWGolf.pl Killer
Dziwna praca silnika
czyszczenie może już nie pomóc wymień na nową jeśli kable nowe to i kopułkę też wymień
Dziwna praca silnika
ale to tez be kulal jak kopulka bd kijowa? to razem z palcem by trzebylo a dzisiaj krecil sie tylko do 4tys i nie mial ochotyy dalej wleciec na luzie
-
- VWGolf.pl Killer
Dziwna praca silnika
takdjseagate pisze:ale to tez be kulal jak kopulka bd kijowa?
jak najbardziejdjseagate pisze: to razem z palcem by trzebylo
to może być przyczyną ale nie musi ale warto wymienićdjseagate pisze:a dzisiaj krecil sie tylko do 4tys i nie mial ochotyy dalej wleciec na luzie
-
- VWGolf.pl Killer
-
- VWGolf.pl Killer
Dziwna praca silnika
norma to 10-13 ,a 7.5 kwalifikuje silnik do remontu no i żeby było w miarę równo między cylindrami
-
- VWGolf.pl Killer