Dziwna praca silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwna praca silnika
no gosciu powiedzial ze za duze ze mam nagar na tlokach i ze mam glowice sciagnac i nagar oskrobac ibd gitara
-
- VWGolf.pl Killer
Dziwna praca silnika
to daj mu niech tak zrobi na swój koszt i po pracy sprawdzi ciśnienie! silniki benzynowe mają nawet do 17 wszystko zależy co było robione może głowica planowana już nie raz a to zwiesza ciśnienie
Dziwna praca silnika
no koles powiedzial ze jest w *#cenzura#* za duzo ze trzeba sciagnac glowice i oskrobac nagar z tlokow albo na noc wlac nitro do kazdego cylindra. tak szczerze jak nic nie bd robil to nic sie nie stanie? naprawde prosze o pomoc nie chce wydawac kasy ;/
Dziwna praca silnika
djseagate, pomiar był robiony na zimnym czy cieplym silniku czyli jak jest mocno nagrzany ?
Dziwna praca silnika
sluchajcie wie ktos moze jakie powinne byc swiece do tego silnika jakies oznaczenie czy cos takiego?
Dziwna praca silnika
djseagate, co to za fachowiec co robi na zimnym silniku pomiar. robi sie na ciepłym silniku bo wtedy olej jest rzadki i nie uszczelnia tlokow. co do swiec NGK lub BERU. http://allegro.pl/swiece-ngk-bur6et-vw- ... 49043.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziwna praca silnika
to takie swiece teraz mam. no jedni mowia ze na zimnym teraz slysze od ciebie ze na cieplym. ale dobra .dzisiaj rozebralem dekiel przeplywki i bawilem sie ta klapa ladnie delikatnie chodzi wiek coska nie jest krzywa za to odpalilem auto i zaczelem regulowac napiecie tej klapy i powiem szczerze ze w jej regulacji byla wiekszosc winy bo juz ladniej chodzi. ale jeszcze jest w czyms problem nie wiem moze rozrzad jest ale ustawiony wiem ze juz i tak musze wymienic. ale juz da sie jezdzic wiec jak na razie to chlopaki dzieki za porady. jak kiedys ja bd mugl pomuc to sie bd udzielal