Seat Ibiza Cupra ABF+Turbo
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
ktoś mu tam robił ale nie do końca tak jak trzeba i sprzedał ją dalej,narazie jeszcze dyma wyrok 6 lat,póżniej ci podam koleś w zambrowie dobrze ogarnia podam ci namiar wpisz na yotubie AW 69
Re: Seat Ibiza Cupra ABF+Turbo
pozbylem sie problemow z ukladem paliwowym. mysle ze jest ok. zostalo tylko ogarnac doladowanie i ewentualnie zajrzec w program ale to juz jak zamontuje czujnik egt ktory zamowilem
czujnik egt zamontowany. orientuje sie ktos jaka temperature wytrzymuje ten silnik?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie robił tego auta aw69, robił je mechanik z okolic który współpracował z aw69 zmieniał w nim tylko zawór WG kiedyś... plus jakieś tulejki w zawieszeniu, sworzeń itd. Generalnie w Zambrowie w tym aucie mechanicznie praktycznie nic nie było robione po za wymianą oleju,filtra jakiś pierdół w zawieszeniu itd.
Auto jeździło płynie i miało się dobrze
Auto jeździło płynie i miało się dobrze
- marcinthebest
- Nowicjusz
Dołącze się do tematu.Oglądałem to auto osobiście w styczniu z myslą zakupienia ibizy,projekt bardzo fajny....szkoda tylko,że trafiał w ręce ludzi,którzy nie do końca potrafili zadbac o autko.Problemy z papierami ostatecznie zadecydowały o rezygnacji z zakupu.Jak widzę nie tylko to było pewnie powodem sprzedaży.....Mam nadzieję,że nowy właściciel podoła wszystkim usterkom i ogarnie temat od "a" do "z" nie tylko mechaniczny,ale także detaliczny i wizualny,bo to naprawde ciekawy projekt.
- marcinthebest
- Nowicjusz
Właśnie to co pisałeś,kilka umów,brak przeglądu,brak konkretnego właściciela auta.Wszystko zapewne idzie wyprostować,ja jednak odpuścicłem bo potrzebowałem auta nie tylko do 1/4,ale także do normalnej jazdy.
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Auto od jemioła jak było kupione zostało normalnie zarejestrowane jeździło blisko rok czasu później zostało sprzedane i nowi właściciele jakoś nie po drodze mieli do wydziału komunikacji
- marcinthebest
- Nowicjusz
Też właśnie :)Może nowy właściciel ogarnie wszystko i autko bedzie w końcu "imienne"
ja tez za bardzo po drodze do wydzialu komunikacji to nie mam ale przeglad byl juz zaraz na drugi dzien. tym bardziej ze jak wracalismy to mielismy kontrole 15 km od domu o 3 w nocy.
- marcinthebest
- Nowicjusz
To jeśli nie bedziesz miał ochoty i autko Ci się znudzi to daj znać :)JA chętnie zajmę się ibizą i doprowadzę wszystko do ładu:)