Miałem dokładnie w tym rozmiarze. Póki świeże, było dobrze. Po około 3. latach masakra była. Na mokrym zero trakcji, bardzo twarde zrobiły się.zlooty pisze:NANKANG NS2 / NS20
Jaka marka opon letnich
Jaka marka opon letnich
Jaka marka opon letnich
Osobiście polecam Continental SportContact 2 SSR Run Flat. Nowe dość drogie i w tej chwili już raczej nie dostępny model na rynku. Swoje kupiłem używane w bardzo ładnym stanie. Auto prowadzi się super i na suchym i mokrym, są ciche. Polecam
Jaka marka opon letnich
Witam
chciałabym kupić nowe opony letnie do golfika. Mam felgi stalowe 13stki 5,5. Jakie polecacie? Jakie byłyby najlepsze? Pozdrawiam
chciałabym kupić nowe opony letnie do golfika. Mam felgi stalowe 13stki 5,5. Jakie polecacie? Jakie byłyby najlepsze? Pozdrawiam
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
http://www.oponeo.pl/dane-opony/micheli ... t#70839847" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oponeo.pl/dane-opony/dunlop- ... t#82144576" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oponeo.pl/dane-opony/goodyea ... t#82141492" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oponeo.pl/dane-opony/dunlop- ... t#82144576" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oponeo.pl/dane-opony/goodyea ... t#82141492" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaka marka opon letnich
Panowie można dostać od allegro kupon na opony 100zł
Żeby dostać kupon trzeba:
4. Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy w czasie trwania promocji:
- Weszli na Allegro
- Dokonali przynajmniej 1 kliku na ofertach lub listingach w kategorii Motoryzacja (liczą się tylko kliki zalogowanych użytkowników w wersji desktopowej Allegro (nie w aplikacji)
- Nie dokonali tego dnia zakupu w kategorii Opony
- Otrzymali mailing od Allegro oraz
- Kliknęli w buton „Odbierz kupon” w wyżej wskazanym mailingu
czyli logujemy się do allegro na komputerze, przeglądamy parę aukcji w dziale motoryzacja i kupon do 48h podrzuci nam allegro na maila. Zakupu dokonujemy w aplikacji na telefonie, płacimy z góry przez PAYU z konta bankowego.
Żeby dostać kupon trzeba:
4. Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy w czasie trwania promocji:
- Weszli na Allegro
- Dokonali przynajmniej 1 kliku na ofertach lub listingach w kategorii Motoryzacja (liczą się tylko kliki zalogowanych użytkowników w wersji desktopowej Allegro (nie w aplikacji)
- Nie dokonali tego dnia zakupu w kategorii Opony
- Otrzymali mailing od Allegro oraz
- Kliknęli w buton „Odbierz kupon” w wyżej wskazanym mailingu
czyli logujemy się do allegro na komputerze, przeglądamy parę aukcji w dziale motoryzacja i kupon do 48h podrzuci nam allegro na maila. Zakupu dokonujemy w aplikacji na telefonie, płacimy z góry przez PAYU z konta bankowego.
Jaka marka opon letnich
Witam Panowie
zastanawiam sie nad zakupem opon letnich do mojego mk4. moja uwage przyciagnely opony Taurus- wegierska firma której włascicielem jest michelin. Skoro dobre urzywki kosztuja około 100 a nowe targumy 205/45/r16 175 zł to chyba wole kupić nowe.Co sądzicie o tej marce miał ktoś z was jakieś doświadczenie?
zastanawiam sie nad zakupem opon letnich do mojego mk4. moja uwage przyciagnely opony Taurus- wegierska firma której włascicielem jest michelin. Skoro dobre urzywki kosztuja około 100 a nowe targumy 205/45/r16 175 zł to chyba wole kupić nowe.Co sądzicie o tej marce miał ktoś z was jakieś doświadczenie?
Vw GOLF Mk3/BMW E36 COMPAKT/VW GOLF MK4
Jaka marka opon letnich
Ile czasu w tył zawsze korzystałem z Nankangów gdyż opona do naciągów jest po prostu najlepsza, lecz na rynek wskoczyła firma Achilles, korzystał ktoś z tych opon i naciągał je na felgi?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
Jaka marka opon letnich
Co do Achillesów to brat miał je u siebie założone 205/40/18 na 9j felge, nie było problemów z nałożeniem a właściwości moim zdaniem były niczego sobie. Model to ATR sport 2, jak znajdę fotki to uzupełnię jak to wyglądało
Re: Jaka marka opon letnich
Czekam kolego!boris_kafarrow pisze:Co do Achillesów to brat miał je u siebie założone 205/40/18 na 9j felge, nie było problemów z nałożeniem a właściwości moim zdaniem były niczego sobie. Model to ATR sport 2, jak znajdę fotki to uzupełnię jak to wyglądało
Jaka marka opon letnich
Mogę się wypowiedzieć co do opon Dunlop sport blueresponse r16 205/55.
Miałem okazje prowadzić-jechać bmw e46 320d na nówkach gumach.
Zero szumu, auto prowadzi się rewelacyjnie, jest pewnie, niesamowicie trzymają się drogi te opony.
W połączeniu z nowymi hamulcami auto staje dęba.
Miałem okazje prowadzić-jechać bmw e46 320d na nówkach gumach.
Zero szumu, auto prowadzi się rewelacyjnie, jest pewnie, niesamowicie trzymają się drogi te opony.
W połączeniu z nowymi hamulcami auto staje dęba.
GTB...
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
Jaka marka opon letnich
Audica jest lepiej wygłuszona niż golf wiec było ciszej i takie ja też wrażenie odniosłem