Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
alh zaczyna łapac mi notlaufa czasem na 2 biegu, chociaz wczoraj na 5 go przeciągnalem do odciecia na dlugiej prostej , 4300obr i nie zlapal, jak jezdzic zeby ta szanga sie ruszała w pelnym zakresie? duze obroty, czy przeciaganie z niskich do wysokich?
no smoke=no fun
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
Re: Kącik posiadaczy MK4
macabra_ pisze:co kto lubi Atheo w 19" są spoko, byle nie jakieś murzyńskie chromixy
kl0cek jezdzij normalnie, tylko od czasu do czasu poslij wskazowke obrotomierza pod 4000obr. No i najlepiej co jakis czas wyskoczyc poza miasto, gdzies na trase i przedmuchac tlumik i turbo ze stala predkoscia, oczywiscie nie 100km/h
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
Kącik posiadaczy MK4
Orientuje się ktoś może czy te sprezyny H&R 29526-2 VA (F) - przednie, 29526 HA (R) - tylne podejdą do golf IV TDI ? jakie mogą mieć obniżenie?
Kącik posiadaczy MK4
wg katalogu H&R -35mm, podejdą do TDI
AUDI ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=577948" onclick="window.open(this.href);return false;
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
Hehe czesto lubie przycisnąc do momentu az usłysze "łutututu" bo mam program z odcinką jak w benzyniaku no i raz na jakis czas zdarza sie złapac 200km/h . Wiec dziekideskjet pisze:kl0cek jezdzij normalnie, tylko od czasu do czasu poslij wskazowke obrotomierza pod 4000obr. No i najlepiej co jakis czas wyskoczyc poza miasto, gdzies na trase i przedmuchac tlumik i turbo ze stala predkoscia, oczywiscie nie 100km/h
no smoke=no fun
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
Peran pisze:Ja dopiero przymierzam się do zmiany. Dekory juz skompletowane dzisiaj dokupilem konsole ale bez zatrzaskow. Myślałem o taśmie dwustronnej ale później ciężko by było to spasować.mass143 pisze:miałem zerwany jeden zaczep górny i silikon trzyma jak zły
Wszystko jeszcze na zewnątrz wiec myślałem żeby wyciąć z puszki aluminiowej coś podobnego do oryginalnych zaczepow i włożyć od wewnątrz bo jest jeszcze dostęp.
Ja również nie mam zatrzasków i silikon daje radę Na taśme 2 stronną próbowałem ale nie trzymało bo taśma jest za "cienka" musiałbyś użyć takiej z pianką a co do demontażu silikonu 2 min i po robocie Więc wcale nie na stałe a nie jest to jakieś miejsce gdzie te dekory demontuje się co miesiąc więc nie widzę problemu aby po demontażu na nowo nakleić silikon
Myślałem żeby prysnąc dekory karbon przed montażem lakierem bezbarwnym żeby się nie rysowały bo te które przyszły mają mikro ryski zwłaszcza popielniczka.
Kącik posiadaczy MK4
Peran Pokrycie rys lakierem raczej nie da zbyt ciekawego efektu. Dodając jeszcze do tego, że masz na myśli bezbarwny ze spay'a (czyli śladowa ilość utwardzacza) to po bardzo krótkim czasie będzie wyglądało wszystko dużo gorzej niż wygląda obecnie. Nie wspominając już o tym że bezbarwny z bazą wiąże się chemicznie (sam w sobie nie ma zbyt dużej przyczepności) to po nie długim czasie zacznie się łuszczyć...
Krótko mówiąc: odpuść temat.
Krótko mówiąc: odpuść temat.
Raczej myślalem o jakimś lakierze nawierzchniowym np matowym. Da sie jakoś wypolerowac te rysy? Nie są one głębokie ale jednak widoczne.
Kącik posiadaczy MK4
Po wymianie jednego drążka kierowniczego trzeba jechać na zbieżność? Końcówki nie były wymieniane.
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Ściąga w którąś stronę ?btard pisze:Po wymianie jednego drążka kierowniczego trzeba jechać na zbieżność? Końcówki nie były wymieniane.
Jeżeli złożyli i pomierzyli jak było przed to nie ale dla pewności podjedź
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Przejrzałem ostatnie 10 stron i stwierdzam, że chyba powinniśmy zmienić nazwę tematu z "kącika" na "jestem debi*em i nie znam opcji szukaj na forum..."
Pytanie kolegi karacz o korek mnie powaliło na ziemie... korek za 5 zł i 2 strony dywagacji na temat jego jakości. Czego się spodziewasz za taką cenę? Oryginalny kosztuje 36 zł... Nad czym się tu zastanawiać?
Pytanie kolegi karacz o korek mnie powaliło na ziemie... korek za 5 zł i 2 strony dywagacji na temat jego jakości. Czego się spodziewasz za taką cenę? Oryginalny kosztuje 36 zł... Nad czym się tu zastanawiać?
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie