Golf4 nie moge odpalic miga kontrolka kluczyk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Auto juz jest sprawne mechanik wymienił mi całą nową obudowe kluczyka i wykasował bład.Auto teraz odpala koszta 150zł
rz czy dwa i u mnei sie zapalila ta kontrolka z tym kluczykiem zołtym. mam wymienic baterie?? mam ten kluczyk z immobilaizerem, a auto otwieram na pilota.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
martavw4, w każdym mk4 jest immo...bateria nie ma nic do tego. Jeżeli problem będzie się powtarzał częściej to cza będzie się przyjrzeć pętli immo.
witam. posiadam golfa 4 1.4 b 98r. Wczoraj chciałem zapalić ale okazało się ze aku jest rozładowane wiec podłączyłem prostownik po jakimś czasie próbowałem zapalić wyskoczyła kontrolka od immo( kluczyk w samochodzie) próbowałem kilka razy i nic samochód zapala na 1-2 s ale zaraz gaśnie. co może być przyczyna?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Przyczyn może być kilka...ja bym się przyczyną póki co nie martwił bo być może problem więcej nie wróci. Zainteresowałbym się rozwiązaniem problemu a w razie ponownych problemów można szukać przyczyny...może coś z kluczykiem nie halo, może pętla przy stacyjce, może coś w liczniku...może wiązka
Badzo dziękuje za porady. Dalem rade zakodowac kluczyki za pomoca pinu z licznika. nie musialem nigdzie po serwisach jezdzic by zdobyc klucz tylko dzieki programom sam to zrobilem.