Witam wiem pewnie zaraz spadnie wiele krytyki ale zaryzykuję potrzebuje zrobić takie lampy i prosił bym o krok po kroku jak to wykonać będę wdzięczny
" onclick="window.open(this.href);return false;
modyfikacja lamp
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
modyfikacja lamp
http://allegro.pl/lampy-tyl-vw-golf-4-i ... 18818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupujesz i zabawa w elektryka żeby odpowiednio podłączyć ledy które mają być pozycjami, a które stopem. O szczegółową instrukcje będzie ciężko, czasy NFS U2 minęły już dość dawno temu
Kupujesz i zabawa w elektryka żeby odpowiednio podłączyć ledy które mają być pozycjami, a które stopem. O szczegółową instrukcje będzie ciężko, czasy NFS U2 minęły już dość dawno temu
modyfikacja lamp
mam pytanie
Kupiłem golfa VII ze swiatłemi ledowymi z tyłu ale niestety bez swiateł dzienny w formie U z przodu i chciałbym je wymienic na takie jak w golfie VII R. czy trzeba wymieniac tylko lampe na taka czy tez z elektronika i kablami trzeba się bawić?
dzieki za odpowiedzi!!
Kupiłem golfa VII ze swiatłemi ledowymi z tyłu ale niestety bez swiateł dzienny w formie U z przodu i chciałbym je wymienic na takie jak w golfie VII R. czy trzeba wymieniac tylko lampe na taka czy tez z elektronika i kablami trzeba się bawić?
dzieki za odpowiedzi!!
modyfikacja lamp
masz ksenony basic ? bez ledowego "U" ? Podobno po wymianie wystarczy pobawić się kodowaniem, "kabelki" pasują. Ale zaznaczam - nie robiłem tego, czytałem tylko