Wspomaganie lekko chodzi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Wspomaganie lekko chodzi
Witam, mam problem ze swoim golfem 1.9 tdi. Chodzi mi o to że wspomaganie bardzo lekko chodzi. Da się kręcić kierownicą jednym paluszkiem. Oczywiście tylko na włączonym silniku. Dzisiaj wymieniałem pompę wspomagania i założyłem od benzyny 2.0, nadal to samo. Czyściłem zawory w środku - nic nie pomogło. Płyn mam zalany Febi zielony. Ma ktoś pomysł co to może być? Problem jest od kiedy mam samochód, wcześniej też był u poprzedniego właściciela. Miał ktoś coś podobnego ?
Wspomaganie lekko chodzi
Bloodcast69, u ojca w MKIII 1Z też tak chodziło ... o wiele lżej jak u mnie ...
1 - masz wycieki ? ubywa płynu ?
2 - magiel trzeszczy ? - wydaje dziwne dźwięki ?
3 - przeszkadza Ci to ,że lekko chodzi wspomaganie ?
! jeśli Twoje odpowiedzi będą na NIE to nie szukaj sobie problemów
1 - masz wycieki ? ubywa płynu ?
2 - magiel trzeszczy ? - wydaje dziwne dźwięki ?
3 - przeszkadza Ci to ,że lekko chodzi wspomaganie ?
! jeśli Twoje odpowiedzi będą na NIE to nie szukaj sobie problemów
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
Wspomaganie lekko chodzi
Magiel nie cieknie, nie widzę żadnych wycieków w garażu. Nie wydaje mi się żeby wydawał jakieś dźwięki. Nowa pompa wydaje jakieś inne niż moja stara No i odrobinę przeszkadza bo przy jeździe powyżej 100km/h gdy skręcę lekko to prawie pas zmieniam, na wybojach kierownica aż skacze. Chodzi tutaj o kwestię bezpieczeństwa
-
- Nowicjusz
Wspomaganie lekko chodzi
Na zbieżności nie byłem, geometrii nie ustawiałem, ale wątpię żeby to było od tego. Jest to od kiedy kupiłem samochód, a nawet wcześniej. Poprzedni właściciel też już coś takiego miał. W maju mi się przegląd kończy i wypadałoby do tego czasu to naprawić