Szału nie ma.Maggot pisze:rower do downhill/freeride/dirt
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- ->|<-
Re: Kącik posiadaczy MK4
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Kącik posiadaczy MK4
sebekgolf, wyrabiaja sie tam te ząbki na tych wezach, sa one blokowane tą spinką w kształcie "U", te rury pracuja i ta opaska wyrabia te zabki, waz jest coraz luzniejszy i pozniej spierdziela cisnienie, a auto nie jedzie. U siebie przy egrze mialem ten problem, wymienilem waz z nowa uszczelka i od razu nie ten samochod !!
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
problemem okazała się instalacja. którą robiłem już jakiś czas temu...rzeźbiąc wiązki w aucie zrobiłem instalację pomiędzy komfortem a licznikiem, bo wiedziałem że prędzej czy później wpadnie licznik immo3 i komfort 1C. Jak się okazało było to powodem wielu szopek po wpakowaniu licznika immo3...ale przy komforcie 1J. Odpiąłem CAN licznik-komfort i wszystko hula. Czyli teraz muszę skompletować graty do komfortu 1C i będzie gitara Komfort z wiązkami mam, tylne silniczki też...brakuje przodów pod składane lustra i pilotów, więc niedużoQto pisze:zagadka...
wczoraj wsadziłem licznik immo3. Dzisiaj polatałem trochę autem, zamykam pilotem...auto otwarte. Zamykam jeszcze raz, zamknęło się. Chciałem iść od chaty...ale sprawdzam jeszcze raz. Zamykam... (ale stoję bliżej auta niż wcześniej) i słyszę że zamyka się sam bagażnik, wciskam "zamknij" drugi raz, zamykają się furtki. Sprawdzam 20x i za każdym razem tak samo, jedno kliknięcie zamyka bagażnik, drugie całe auto. Biorę drugi kluczyk (akurat miałem przy sobie po zmianie licznika), działa normalnie...wracam do poprzedniego, najpierw zamyka bagażnik a za drugim razem wszystkie zamki. O co tu chodzi ?
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, szybkie pytanie! długość amorka tył i średnice otworów montażowych z golfa IV 4 Motion i pochodnych. Poratuje ktoś?
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
- FisheR
- ...
- Kontakt:
ale sciśnięty czy nie? Chodzi o otwory na śruby w tych amorach?tygras pisze:Panowie, szybkie pytanie! długość amorka tył i średnice otworów montażowych z golfa IV 4 Motion i pochodnych. Poratuje ktoś?
Kącik posiadaczy MK4
FisheR, najlepiej rozciagniety i chodzi o otwory na sruby.
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
Sanki trzeba odkręcić, żeby wyszedł.mass143 pisze:Dużo jest pracy z wyciągnięciem stabilizatora?
Kącik posiadaczy MK4
Mam z tyłu kanapę ze środkowym pasem biodrowym. Mogę normalnie wstawić kanapę z 3 punktowym? Jak jest mocowany ten 3 punktowy, do kanapy na dole i na górze?
Kącik posiadaczy MK4
mass143, i do tego magiel cza poluzowac, z wlozeniem stabi s3 problema nie ma, troche gorzej jest z wyjeciem ori starego (oczywiscie zawsze mozna sobie pomóc boszką i ciachnac go w polowie.
U mnie trzy punktowy był w oparciu kanapy , teraz wymienilem na recaro i potrzebuje ten biodrowy jakbys nie miał co z nim zrobić to byłbym chętny pozdroMattpl pisze:Mam z tyłu kanapę ze środkowym pasem biodrowym. Mogę normalnie wstawić kanapę z 3 punktowym? Jak jest mocowany ten 3 punktowy, do kanapy na dole i na górze?
Kącik posiadaczy MK4
Czy ktoś wie ile trzeba podciąć podłużnicę przy zastosowaniu podkładek podnoszących silnik i konkretnych spasach? Oczywiście TDI,
Bora VARIANT OEM+ by juba [ASZ+,Weitec, V6, ZW4 9/9.5"]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=566194
Kącik posiadaczy MK4
Podejrzewam, ze otwornica ~50mm by wystarczyla. tylko kwestia ile na boki, zeby przy skrecie w lewo na nie rownym nie dobijalo. Bardzo fajnie by bylo jak ys porobil foto rilejszyn, jak bedziesz podcinal.
Kącik posiadaczy MK4
A zdjęcia po kolizji będziemy oglądać w 997.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P