Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
uszanowanie ,
pytanier:
CZY dokładka pod przedni zderzak z wersji GTI jest niższa od serii ... czy tylko dodatkowe otwory wentylacyjne ?:)
z góry dzięki za pomoc Andrzej
pytanier:
CZY dokładka pod przedni zderzak z wersji GTI jest niższa od serii ... czy tylko dodatkowe otwory wentylacyjne ?:)
z góry dzięki za pomoc Andrzej
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
Dzieki za porady odnosnie wyniany tylnego zamka, jakos sie udalo. Mam tylko maly problem, mianowicie chodzi o ta mala zatyczke, atrape przy klamce nie wiem jak to sie dokladnie nazywa. Zeby to wyciagna trzeba bylo poluzowac srube w drzwiach i wyszlo bez problemu, gorzej jest teraz bo skrecam ta skrube a ta atrapa dalej jest luzna. Ma ktos jakies propozycje albo powie czy czegos nie zj3&@£3m
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
Sprzedam:
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
andrew-ziom, Seria 1J0805903B, GTI 1J0805903F
Ostatnio miałem okazje mieć oby dwie w ręce bo znajomy pakował taką do siebie, pod względem wymiarów nie ma żadnej różnicy, jak wspomniałeś GTI ma specyficzne wloty, no i oprócz tego różni się ceną.
Ostatnio miałem okazje mieć oby dwie w ręce bo znajomy pakował taką do siebie, pod względem wymiarów nie ma żadnej różnicy, jak wspomniałeś GTI ma specyficzne wloty, no i oprócz tego różni się ceną.
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Kącik posiadaczy MK4
checin, jeśli za bardzo wykręciłeś to zapadka/pierścień blokujący mógł się rozsypać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Re: Kącik posiadaczy MK4
To jest ten czujnik ? http://allegro.pl/czujnik-cisnienia-038 ... 45837.html" onclick="window.open(this.href);return false;kl0cek pisze:vag wywaliłKod: Zaznacz cały
Manifold Pressure Sensor (G71): Short to Plus
no smoke=no fun
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
ALH+0.205+CHIP
131km 320nm
- checin
- Gadatliwa bestia
Da rade cos z tym jeszcze zrobic?Robson91 pisze:checin, jeśli za bardzo wykręciłeś to zapadka/pierścień blokujący mógł się rozsypać
Kupie:
Sprzedam:
Sprzedam:
Tak tylko trzeba rozebrać całkiem drzwi można też np bawić się w ginekologa jak ja raz i składać to przez ten otwór na śrube, ma ona określoną ilość obrotow bodajże 13 inaczej dzieją się takie rzeczy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Mógłby ktoś z kącikowców podać numer czujnika stopu przy geju hamulca ? Bo u mnie prawdopodobnie się zrypał
Kącik posiadaczy MK4
Tu jest numer na zdjęciu viewtopic.php?t=264136" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
rudy, sprawdź jeszcze przelotkę w klapie czy kable są ok. U mnie waliło błędami jak od czujnika stopu, a był kabel przetarty.
- checin
- Gadatliwa bestia
Tylko ze nie mam pojęcia jak to ma być zlogone ani jak to dokładnie zrobić, a tak mnie to denerwuje ze chyba rozbiorę te całe drzwiRobson91 pisze:Tak tylko trzeba rozebrać całkiem drzwi można też np bawić się w ginekologa jak ja raz i składać to przez ten otwór na śrube, ma ona określoną ilość obrotow bodajże 13 inaczej dzieją się takie rzeczy
zależy jaki czujnik czy 2-pinowy czy 4-pinowy. Jeżeli chodzi o 4-pinowy to numer jest 1J0 945 511 A dzisiaj właśnie go wymieniałemrudy pisze:Mógłby ktoś z kącikowców podać numer czujnika stopu przy geju hamulca ? Bo u mnie prawdopodobnie się zrypał
A mam jeszcze pytanie, czy da rade wyłączyć chwilowo jakoś Vagiem centralny zamek albo w jakiś inny sposób?
Kupie:
Sprzedam:
Sprzedam:
Może ci trochę pomoże
,wyciecie na dole lub na gorze jest na łebek śruby w zależności które to drzwi
,wyciecie na dole lub na gorze jest na łebek śruby w zależności które to drzwi
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
siema mam problem z polo 6n zony,na zimnym po odpaleniu gasnie trzeba go przytrzymac na obrotach okolo minuty i jest ok na cieplym tez ok moze ktos spotkal sie z takim problemem kiedys?