A4 w AFN'ie i kilka killów ;)
No to kolejny kill z dzisiaj
Dla przypomnienia Audi A4 AFN+ na hamownii pokazała 136/300, teraz może być lekko ponad 140
Na światłach obok ustawił się mercedes S-klasa 3.2 CDI, z tego co wyczytałem na wikipedii ma ok. 200 koni. Za kierownicą merola typowy Wiesiek i patrzy się w moją stronę, więc pomyślałem, dostane kilka długości, ale sprawdzić się możemy. Więc minutnik odliczał do zielonego i ruszyliśmy. Mercedes ruszył z kopyta, kopcił na czarno jak stary pociąg, ale od samego początku mu odchodziłem, przy każdej zmianie biegów wysuwałem się coraz bardziej do przodu. Koleś w mercedesie odpuścił przy 150 i zjechał za mnie więc zwolniłem sobie do 120, ale widzę w lusterku że znów próbuje mnie cisnąć więc ja zredukowałem do 4'ki, rura, i znów ta sama sytuacja. Droga szybko się kończyła więc zaczeliśmy zwalniać, on zjechał na lewy pas ( ja na prawym ), zrównał się ze mną, spojrzał i ujrzałem piękny uśmiech bez kilku zębów Fajna pozytywna akcja bez spiny Wieśka z merola. Ja byłem w szoku że mój traktor dał radę S-klasie
Drugi kill ustawiony z kolegą co ma 1.8T 150 koni w tej samej budzie co i ja, tyle że u mnie założone stalówki 15'tki a u niego już letnie 18'tki, nic nie będę się rozpisywał, bo większość widać na filmie Zapraszam do obejrzenia
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla przypomnienia Audi A4 AFN+ na hamownii pokazała 136/300, teraz może być lekko ponad 140
Na światłach obok ustawił się mercedes S-klasa 3.2 CDI, z tego co wyczytałem na wikipedii ma ok. 200 koni. Za kierownicą merola typowy Wiesiek i patrzy się w moją stronę, więc pomyślałem, dostane kilka długości, ale sprawdzić się możemy. Więc minutnik odliczał do zielonego i ruszyliśmy. Mercedes ruszył z kopyta, kopcił na czarno jak stary pociąg, ale od samego początku mu odchodziłem, przy każdej zmianie biegów wysuwałem się coraz bardziej do przodu. Koleś w mercedesie odpuścił przy 150 i zjechał za mnie więc zwolniłem sobie do 120, ale widzę w lusterku że znów próbuje mnie cisnąć więc ja zredukowałem do 4'ki, rura, i znów ta sama sytuacja. Droga szybko się kończyła więc zaczeliśmy zwalniać, on zjechał na lewy pas ( ja na prawym ), zrównał się ze mną, spojrzał i ujrzałem piękny uśmiech bez kilku zębów Fajna pozytywna akcja bez spiny Wieśka z merola. Ja byłem w szoku że mój traktor dał radę S-klasie
Drugi kill ustawiony z kolegą co ma 1.8T 150 koni w tej samej budzie co i ja, tyle że u mnie założone stalówki 15'tki a u niego już letnie 18'tki, nic nie będę się rozpisywał, bo większość widać na filmie Zapraszam do obejrzenia
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Nie wierzę
Chyba te felgi go tak zmuliły
Chyba te felgi go tak zmuliły
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
-
- Forum Master
- Kontakt:
S-a ma 2200kg gola, a A4 , 1300 wiec dlaczego by nie mial dac rade, jezdzilem takim E 320CDI - to nic nie chce jechac nawet w E.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Źle zrozumiałeś, odniosłem się do drugiego killa-A4 vs A4
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Pojedynek z dzisiaj, 3 pomiary z rolki 50 km/h. Drugi samochód to Accord Coupe 2.0 136 z plusem (kolektor, dolot, wydech) - brak pomiaru na hamownii. Każdy start wyglądał to samo, czyli ja wystrzeliłem na długość samochodu i do ok. 150 byłem z przodu, później już diesel niestety zostaje w tyle
Odświeżamy
Kill na hondzie Accord Coupe 2.0 f20a4/b3
Wszystko na filmie pod spodem
Kill na hondzie Accord Coupe 2.0 f20a4/b3
Wszystko na filmie pod spodem
myślałem że z honda lepiej sobie poradzisz , a tutaj całkiem równo...
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
Świeżo po swapie, kolektor 4-2-1, dolot, wydech, ostre wałki w hondzie
a to honda modzona szkoda ze nie shamowana , nie mniej ten silnik to chyba nie vtec a jedynie 16v , wiec moc tylko na wysokich obrotach gratki killa
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
matt0312
ile takie audi waży? zważyłeś na wadze kiedyś?? ciekaw jestem ile jest cięższe lub lżejsze od golfa IV
ile takie audi waży? zważyłeś na wadze kiedyś?? ciekaw jestem ile jest cięższe lub lżejsze od golfa IV
na wadze jej nie ważyłem, ogólnie w dowodzie jest 1300 kg, ale ile w tym prawdy
Te wagi z dowodów to nic nie warte są, wczoraj widziałem dowód passata b5 a w nim 1150kg
Skoro tego merca na każdym biegu odchodziłes jak mogłeś widzieć ze dymil jak stary pociąg?