OIL CATCH TANK
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Włochaty z tego co widziałem to jak źle się to umieści to filtr powietrza dostaje po d****.
Ja przed chwilą wykombinowałem coś takiego.. ale..
- zamiast tego wkładu nylonowego.. zwykła rurka PCV do połowy albo 3/4 wysokości pojemnika..
- na dno druciaki kuchenne tak żeby rurka je przygniata - z tego co czytałem są lepsze bo powodują skraplanie się oleju na dnie pojemniczka.. drobinki oleju rozbijają/osadzają się na druciakach i spływają na dno..
- obieg jak na moim poniższym rysunku
Co Wy na to
Ja przed chwilą wykombinowałem coś takiego.. ale..
- zamiast tego wkładu nylonowego.. zwykła rurka PCV do połowy albo 3/4 wysokości pojemnika..
- na dno druciaki kuchenne tak żeby rurka je przygniata - z tego co czytałem są lepsze bo powodują skraplanie się oleju na dnie pojemniczka.. drobinki oleju rozbijają/osadzają się na druciakach i spływają na dno..
- obieg jak na moim poniższym rysunku
Co Wy na to
Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2010 11:50 przez blm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
OIL CATCH TANK
Odgrzeje kotleta
Gdzie mogę kupic taki kubek na oil catch tanka jak kolega przedstawił na fotkach na 1 stronie ??
Gdzie mogę kupic taki kubek na oil catch tanka jak kolega przedstawił na fotkach na 1 stronie ??
-
- Nowicjusz
OIL CATCH TANK
witam,chcę kupić OCT i zastanawiam się jaką średnicę węży ma mieć?25mm? modzony ATD na ok 200km/400nm,problem był taki że odma puszczała olej i się lało;/
OIL CATCH TANK
19mm idealnie nasuniesz na króciec odmy z pokrywy jak również pasuje na króciec od rury dolotu.
GTB...