Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
http://onet.tv/s/meskiteren/jak-samodzi ... rowi/2dfvn" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kącik Detailer'ów
po co ja tyle pieniędzy wydałem na flexi, menzerny, royale itd. Jak wystarczy mi gąbczasta tarcza i mocno ścierna pasta amatorska SMART. :/
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Kupiłem w126. Szczur był totalny. Po tygodniu zabawy tymi bezsensownymi menzernami mam coś takiego :
Rysa na 3 zdjęciu ciągnęła się przez cały bok. Mam tylko DA i trzeba było lecieć 300 i futrem po 5 przejazdów. Zdjęcia po wymyciu IPA i PREP.
Rysa na 3 zdjęciu ciągnęła się przez cały bok. Mam tylko DA i trzeba było lecieć 300 i futrem po 5 przejazdów. Zdjęcia po wymyciu IPA i PREP.
- piteks
- _
Re: Kącik Detailer'ów
Niestety nie dokończę polerki za szybko bo dzisiaj auto poszło do mechanika na wymiany pasków, oleju, filtrów, świec, kabli zapłonowych i całej kopułki oraz kilka pierdół elektrycznych. Auto ma 28 lat i ani grama rdzy. Plan jest prosty - 18 cali i gleba, wydech przelotowy, idealny stan lakieru i chromów, ogarnąć środek bo wszystko w skórze od deski do podsufitki z boczkami i fotelami włącznie. Za rok airride, negatywy i może gaz bo bierze 20-30l pb.
Piotrek, a tam co leży na twoim?
Piotrek, a tam co leży na twoim?
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Tylko nie gaz do takiego autka. Toż, to profanacja. Taki piękny wóz, to na weekend albo na zlot i jakaś parada po wiosce, a na taki objazd to te nawet 30/100 może Cię nie zabije .sliwa404 pisze:może gaz bo bierze 20-30l pb
Wrzuć więcej fotek nowego nabytku. Pokaż też wnętrze w skórze. Jeszcze jak wszystko detailingiem ogarniesz, to może być auto bomba .
Red na Primie .sliwa404 pisze:Piotrek, a tam co leży na twoim?
Kącik Detailer'ów
Gaz by się przydał, bo na wakacje planuje nim pojechać za rok . W tym aucie ponoć gaz działa na zasadzie - jedziesz jak dziadek to na gazie, dodasz mocno gazu - przełącza na benzynę.
Jak wróci od mechanika to wrzucę zdjęcia jakieś
Edit
Kolega ma dzisiaj ślub i poprosił mnie żebym mu ogarnął auto na te okoliczność.
I tu po 12 minutach
Jak wróci od mechanika to wrzucę zdjęcia jakieś
Edit
Kolega ma dzisiaj ślub i poprosił mnie żebym mu ogarnął auto na te okoliczność.
I tu po 12 minutach
- piteks
- _
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
To już są czary na wysokim poziomie, takie odpychanie wody jak by tam pole magnetyczne byłopiteks pisze:Już ją chcę
- piteks
- _
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Można wykręcić Ale czad jaki jest efekt, ciekawe ile to kosztujepiteks pisze:Przy takiej NW, to zwykłe wycieraczki w aucie są już niepotrzebne .
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
To tak jakby ktoś nie wiedział jak zrobić sobie plastikowe słupki aby było miodzio
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
piteks pisze:To tak jakby ktoś nie wiedział jak zrobić sobie plastikowe słupki aby było miodzio
To powinno być karalne