Tłumik końcowy Golf IV Variant
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ostatnio na przeglądzie diagnosta zwrócił mi uwagę na tłumik końcowy że jest do wymiany. Tylko teraz pytanie bo w sklepach twierdzą że powinien w Variancie być taki jakby z blachy pofalowanej, a ja mam u siebie taki normalny owalny. czy to jest jakaś różnica. Czy mogę kupić taki jak mam obecnie?
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
jesli będzie pasowac to wsdzaj ,ja tam bym wogóle nie wsadzał tylko rure puscił delikatnie głośniejszy będzie ale będzie się lepiej zbierał
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No wlasnie w tym problem ze nie wiem czy uchwyty beda pasowac. A jezeli chodzi o rure to rozumiem ze ma byc w ksztalcie tlumika czy normalnie rura tylko o wiekszej srednicy niz te miedzy tlumikami zeby sie na przegladzie nie czepiali.
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
na przegladzie patrzą tylko czy katalizator jest (może być pusta puszko po katalizatorze ) reszte ich nie interesuje ,ja mam prostą rure puszczoną jako ostatni tłumik + dorobione uchwty z ostatniego tłumika żeby pasowało na wieszaki i jest super ,auto odżyło i pare kg mniej waży
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
A jak bak przedziurawisz,to wsadzisz wiaderko z paliwem między siedzenia? Mniej przejedziesz po tankowaniu,ale wiadro jest tańsze od zbiornika...VW_seller pisze:ja tam bym wogóle nie wsadzał tylko rure puscił delikatnie głośniejszy będzie ale będzie się lepiej zbierał
Człowieku,ogarnij się! Ja już powoli mam dość tych zgłoszeń na Twoje posty. W końcu przywalę Ci warna za wprowadzanie fermentu na forum!
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Michał_1977, dzieki za uswiadomienie. Bedzie normalny tłumik tylko musze pirownac gdzies czy uchwyty pasuja z oryginalu i takiego jak mam teraz.
A może ktoś wie czy z innych Vagów pasowałby tylny tłumik. Silnik to AXR 1.9 TDI.
A może ktoś wie czy z innych Vagów pasowałby tylny tłumik. Silnik to AXR 1.9 TDI.