Jest to kabel w zasadzie tylko do liczników.Diagnostyki praktycznie żadnej tym nie zrobisz,a w tej kasie kupisz np: z tej strony http://www.e-service.info.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ,lub jak ci się nie śpieszy z aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 08489.html" onclick="window.open(this.href);return false; i na pewno więcej nimi zrobisz.VW_seller pisze:pany co lepsze ? vag commander np taki : http://allegro.pl/vag-k-can-commander-3" onclick="window.open(this.href);return false; ... 65135.html
Wybór interfejsu diagnostycznego.
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
-
- Mały gagatek
Witam,
- Golf IV v8 2.0 AZJ
- 2003r.
- Interfejs miałby służyć głównie na własny użytek, odczyt i kasowanie błędów, ogólna diagnostyka podzespołów, wykonywanie testów podzespołów wykonawczych, kodowanie, diagnoza modułu komfortu, odczyty statyczne i dynamiczne, itp.
- 500 zł
P.S. Czy takim uniwersalnym, który polecicie można zmienić język w MFA ?
Myślałem o 1 bądź 2
1. Czy kupując 1 można używać programu VAG COM ?
2. Kupując 2 można używać programu VAG COM i VCDS Lite ?
Proszę o pomoc.
- Golf IV v8 2.0 AZJ
- 2003r.
- Interfejs miałby służyć głównie na własny użytek, odczyt i kasowanie błędów, ogólna diagnostyka podzespołów, wykonywanie testów podzespołów wykonawczych, kodowanie, diagnoza modułu komfortu, odczyty statyczne i dynamiczne, itp.
- 500 zł
P.S. Czy takim uniwersalnym, który polecicie można zmienić język w MFA ?
Myślałem o 1 bądź 2
1. Czy kupując 1 można używać programu VAG COM ?
2. Kupując 2 można używać programu VAG COM i VCDS Lite ?
Proszę o pomoc.
Denerwowanie się to mszczenie się na własnym zdrowiu za głupotę innych
kup na e-service i smigaj na vcds-ie. Wszystko zrobisz i jeszcze nowsze fury spokojnie podiagnozujesz a nie tylko golfa 4.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Mały gagatek
Re: Wybór interfejsu diagnostycznego.
1. A ten program to Oni dają ?wesol pisze:kup na e-service i smigaj na vcds-ie. Wszystko zrobisz i jeszcze nowsze fury spokojnie podiagnozujesz a nie tylko golfa 4.
2. Jeśli nie to skąd go otrzymać ?
3. Który kabel kupić 002 czy 004 ?
4. Czym one tak w skrócie się różnią ?
5. VCDS tylko po angielsku ?
Obojetnie ja mam 002 jest i pl.wszędzie masz na necie program.
-
- Mały gagatek
wesol pisze:kup na e-service i smigaj na vcds-ie. Wszystko zrobisz i jeszcze nowsze fury spokojnie podiagnozujesz a nie tylko golfa 4.
Ok, dziękuję bardzo za pomoc. Zaraz piszę do nich i kupuję tego 002.wesol pisze:Obojetnie ja mam 002 jest i pl.wszędzie masz na necie program.
Pozdrawiam
Witam.
-GOLF V 1.6FSI BLF
-05.2006
-Szukam Interfejsu Bluetooth na własny użytek głównie do odczytu i kasowania wszystkich błędów, każda dodatkowa możliwość będzie "plusem"
-Cena ok.50zł
z góry dzieki za pomoc
-GOLF V 1.6FSI BLF
-05.2006
-Szukam Interfejsu Bluetooth na własny użytek głównie do odczytu i kasowania wszystkich błędów, każda dodatkowa możliwość będzie "plusem"
-Cena ok.50zł
z góry dzieki za pomoc
Nie ma bo elm to tylko silnik sprawdzisz nieudolnie.
A kabel ( z tych tańszych) do komputera plus program jaki byś polecił?
-
- Forum Master
Pierwszy post na tej stronie i kilka następnych.Tak trudno poczytać?Boniunio pisze:A kabel ( z tych tańszych) do komputera plus program jaki byś polecił?
Czytać to ja umiem tylko to są kable za 150-170zł a mi takie nie są potrzebne. Chcę kabel tani w którym w razie czego będę mógł z czytać i wykasować błędy.riccardoa pisze:Pierwszy post na tej stronie i kilka następnych.Tak trudno poczytać?Boniunio pisze:A kabel ( z tych tańszych) do komputera plus program jaki byś polecił?
-
- Forum Master
Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem,to byś wyczytał,że zwykłym kkl za 30PLN się nie połączysz z MKV.Także pozostaje ci albo zciągnąć z chin,będzie trochę taniej,albo poczekać,aż ktoś będzie sprzedawał starszą używkę,albo zmienić samochód na MK IV i wtedy wystarczy ci taki za około 30PLN.Boniunio pisze:Czytać to ja umiem tylko to są kable za 150-170zł a mi takie nie są potrzebne.
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich serdecznie!
1. VW GOLF V PLUS 1,9 TDI
2. 2005r.
3.Szukam interfejsu diagnostycznego w jak najkorzystniejszej cenie, do użytku domowego, odczyt i kasowanie większości błędów, podstawowe funkcje jestem póki co zielony totalnie w tym temacie.
4.cena : max. do 150zł.
Dzięki za pomoc .
Pozdrawiam.
2. 2005r.
3.Szukam interfejsu diagnostycznego w jak najkorzystniejszej cenie, do użytku domowego, odczyt i kasowanie większości błędów, podstawowe funkcje jestem póki co zielony totalnie w tym temacie.
Dzięki za pomoc .
Pozdrawiam.
-
- Forum Master
Na tej stronie masz wszystko opisane,łącznie z linkami.gladauruth pisze:Witam wszystkich serdecznie!
2. 2005r.
Dzięki za pomoc .
Pozdrawiam.