Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Jeżeli te k##wy znowu będą stały na bramie to znowu posypia się dowody i nic przejdzie żaden hajs bo i tak piszą pokwitowanie na 24h wiem bo przeżyłem ta akcje na swojej skórze dwa razy na odcinku 1 km
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
tak z ciekawości...za co lecą dowody ?
Znam przypadek kiedy gość stracił dowód jak policjant zobaczył dodatkowy bezpiecznik pod maską - od car audio - na kwicie napisał "ingerencja w instalacje elektryczną"
Generalnie nawet drogówka nie jest oblatana w tym za co dowód mogą zabrać z za co nie... jak mnie się przyczepili o obrysówki, to ich uzasadnieniem dlaczego nie mogę mieć obrysówek było: "my w Ducato też nie mamy"
Jak to jest z tą glebą ? Ponoć prześwit musi być >= 80mm ...jednak w rozporządzeniu ministra infrastruktury nie widzę wzmianki o tym, są jakieś teksty uzupełniające ?
Znam przypadek kiedy gość stracił dowód jak policjant zobaczył dodatkowy bezpiecznik pod maską - od car audio - na kwicie napisał "ingerencja w instalacje elektryczną"
Generalnie nawet drogówka nie jest oblatana w tym za co dowód mogą zabrać z za co nie... jak mnie się przyczepili o obrysówki, to ich uzasadnieniem dlaczego nie mogę mieć obrysówek było: "my w Ducato też nie mamy"
Jak to jest z tą glebą ? Ponoć prześwit musi być >= 80mm ...jednak w rozporządzeniu ministra infrastruktury nie widzę wzmianki o tym, są jakieś teksty uzupełniające ?
Kącik posiadaczy MK4
Leca za ciemne szyby, wystajace kola, obrysy rozne itd, ale to juz na bezczela taka ustawka przed brama wjazdowa na zlot. ja se chyba zapomne dowodu, albo przez pomylke bede mial od innego auta ...
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no tak...50zł lepiej stracić niż się użeraćKoJ@K pisze:ja se chyba zapomne dowodu, albo przez pomylke bede mial od innego auta ...
...ale pytanie czy nie mogą się uprzeć, że nie masz dokumentu potwierdzającego dopuszczenie pojazdu do ruchu...a oni mają zastrzeżenie do tego i tamtego...i na tej podstawie np mogą zakazać dalszej jazdy?
- Paviarotti
- Lord GTI
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no właśnie.. Jak przed wjazdem na zlot to nawet nie wiedzieszPaviarotti pisze:Mogą się postawić i trzeba będzie wracać na lawecie
odnośnie wystawania kół... Jak to jest...rant felgi może wystawać ? Bok opony jak jest na naciągu ?
ogólnie jeszcze nie spotkałem aby na zlocie zrobili taką ustawkę...na spoty czasami wpadali jak się robił syf w centrum miasta lub na parkingu jakiejś galerii...
nawet z alkomatem nie spotkałem przy bramach zlotu...
- Paviarotti
- Lord GTI
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ano to słabo w takim razie... myślałem że cośtam (rant np) może wystawać
"Panie...ale jak ma nie wystawać jak to wiadro ma 10cali"...
"Panie...ale jak ma nie wystawać jak to wiadro ma 10cali"...
Kącik posiadaczy MK4
Nie ma co się głupio tłumaczyć, bo powrót na lawecie gwarantowany. Trzeba się cieszyć jak nie dają zakazu dalszej jazdy.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Kącik posiadaczy MK4
Że przerwę tematykę zlotów - w golfach HB "tapicerka" tylnego słupka przyczepiona jest na dole dwoma "blaszkami" na jakimś bolcu gwintowanym. Jaki jest pomysł na ściągnięcie tego i następnie powtórne zamontowanie?
Zabieram się za wymianę całej anteny ze stopką i w sumie ten boczek nie powinien przeszkadzać, ale przy okazji przejrzałbym wężyk od sprysków bo gdzieś tam cieknie oraz zrobiłbym porządek z elektryką bo mi tylna wycieraczka wariuje - a do tego już tą "tapicerkę" przydałoby się ściągnąć
Zabieram się za wymianę całej anteny ze stopką i w sumie ten boczek nie powinien przeszkadzać, ale przy okazji przejrzałbym wężyk od sprysków bo gdzieś tam cieknie oraz zrobiłbym porządek z elektryką bo mi tylna wycieraczka wariuje - a do tego już tą "tapicerkę" przydałoby się ściągnąć
Pij mleko będziesz wielki