Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
jeśli mówisz o tym co myślę...to odkręcasz nasadką 10mm, przykręcasz tym samym kluczem...tylko w drugą stronękwadros pisze:w golfach HB "tapicerka" tylnego słupka przyczepiona jest na dole dwoma "blaszkami" na jakimś bolcu gwintowanym. Jaki jest pomysł na ściągnięcie tego i następnie powtórne zamontowanie?
Kącik posiadaczy MK4
Ile można by dostać za używaną:
- tarczę i docisk sprzęgła Sachs z golfa ARL. Tarcza ma 8mm, docisk w bardzo ładnym stanie,
- stukający dwumas Sachs z ARL'a,
- tarczę i docisk sprzęgła LUK z Sharana BTB po przelocie tylko 3 tysięcy km, czyli minimalnie zużyte.
- tarczę i docisk sprzęgła Sachs z golfa ARL. Tarcza ma 8mm, docisk w bardzo ładnym stanie,
- stukający dwumas Sachs z ARL'a,
- tarczę i docisk sprzęgła LUK z Sharana BTB po przelocie tylko 3 tysięcy km, czyli minimalnie zużyte.
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Wymienial ktoś łapę od skrzyni (ta dolna) lub sama gumowa wkładkę? Myślę nad wrzucenie czerwonego poli ale czy drgania nie będą mocno przenosić się na bude
Re: Kącik posiadaczy MK4
Koledzy moze ktos sie orientuje co moze byc przyczyna szarpania przy ruszaniu? Kpl sprzeglo wymienione na jednomas, wysprzeglik zaczynal puszczac wiec uszczelki zostaly wymienione, sprzeglo odpowietrzone a nadal szarpie delikatnie. Jak ruszam powoli bez dotykania gazu jest ok, ale jak dodam gazu to zaczyna szarpac. Tak mysle ze moze poduszki ale od skrzyni wymienialem jakis rok temu na Lemfordera.
Golf IV ALH
Golf IV ALH
ALH + 205 + chip
Kącik posiadaczy MK4
Wracając do Nysy i do zabierania dowodów jechałem do domu bez niego i bez ważnego pokwitowania mi się udało dojechać bez przypalu ale nie każdy miał tyle szczęścia bo za to jest kolegium juz i sąd Koj@k mimo wszystko zabierz dowód bo będziesz musiał go doprowadzić do jednostki a to znowu jazda bez sensu i szkoda hajsu
Kącik posiadaczy MK4
spotkał się ktoś z opisem jak naprawić ułamany plastik od kasowania przebiegu ? Bo gdzieś kiedyś widziałem ale nie moge teraz odszukać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
ja kumplowi zgrzałem na gorąco lutownica i smigaRobson91 pisze:spotkał się ktoś z opisem jak naprawić ułamany plastik od kasowania przebiegu ? Bo gdzieś kiedyś widziałem ale nie moge teraz odszukać
Kącik posiadaczy MK4
kypke, dowod od golfa bedzie, ale jak bede widzial, ze zabierają na wjezdzie to najpierw sprobuje i zaryzykuje z innym dowodem.
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, najpierw ? A potem co ? przyznasz się ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- FisheR
- ...
- Kontakt:
O a jednak się znalazłRobson91 pisze:KoJ@K, najpierw ? A potem co ? przyznasz się ?
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
krzyzak pisze:Robson91 napisał(a):
spotkał się ktoś z opisem jak naprawić ułamany plastik od kasowania przebiegu ? Bo gdzieś kiedyś widziałem ale nie moge teraz odszukać
ja kumplowi zgrzałem na gorąco lutownica i smiga
ja skleiłem.