Dessing do opon i zderzakow
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
witam
Mozecie mi polecic jakis super sprawdzony dressing do opon i osobno do zderzakow. Zderzaki mam tez w odcieniu szarosci wiec czernidła odpadaja. Tyle tego na rynku ze głowa mała. Najlepiej wase opinie z autopsji uzywanie danego produktu. Koszt to w sumie 150 zł.
Zastanawiam sie nad POORBOY'S WORLD BOLD N BRIGHT TIRE,
Mozecie mi polecic jakis super sprawdzony dressing do opon i osobno do zderzakow. Zderzaki mam tez w odcieniu szarosci wiec czernidła odpadaja. Tyle tego na rynku ze głowa mała. Najlepiej wase opinie z autopsji uzywanie danego produktu. Koszt to w sumie 150 zł.
Zastanawiam sie nad POORBOY'S WORLD BOLD N BRIGHT TIRE,
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Do opon jak z połyskiem i na długo, to Megs Endurance lub Gyeon Tire. Do plastików rewelacyjna jest powłoka Gyeon Trim. Razem trochę przekroczy 150 ale będziesz zadowolony .
- Paviarotti
- Lord GTI
Z połyskiem tak, ale raczej nie na długopiteks pisze:jak z połyskiem i na długo, to Megs Endurance
Trzeba często smalcować, ale za to wydajność jest bdb, butla wystarczy na kilka sezonów (zależy jeszcze jak często ktoś nakłada).
- piteks
- _
- Paviarotti
- Lord GTI
rombinik, przygotowanie opony w sensie jej dobre wyczyszczenie z brudu i pozostałości starych dressingów aż jej powierzchnia będzie czystą, jałową gumą. Są specjalne cleanery do gumy albo po prostu APC.
- piteks
- _
Kolega Paviarotti już mnie wyręczył .rombinik pisze:kontynuuj, waść
Dodam tylko, że Red Devil (APC) świetnie sobie radzi z czyszczeniem opon więc można sobie odpuścić specjalnie dedykowane do opon.
jeśli chodzi o proces, to ogarnąłem, ale byłem ciekaw czego używacie. dzięki