WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
Re: WCZASY - CHORWACJA !!!
Wszystko spoko tylko nie wziąłem pod uwagę robót drogowych w lesie na Słowenii, jak jechałem w tamtym roku. I lekko się napociłem i naszurałem na glebie.
VW Scirocco III 2,0 TSI CCZB'12
Skoda Octavia III 1,6 TDI CXXB'15
Skoda Octavia III 1,6 TDI CXXB'15
WCZASY - CHORWACJA !!!
Roboty zawsze można gdzieś spotkać - przypadek. Na Węgrzech też w czerwcu jeszcze remontowali drogę 86, nie wiem jak teraz.
- passat1978
- Użytkownik
WCZASY - CHORWACJA !!!
Witam w terminie 26.06.-010.07.15r wybieram się dużym, wolnym autem do Chorwacji, czy ktoś też się wybiera w tym terminie to można by razem podjechać, ja wstępnie planuje wyjazd do Crikvenicy, choć jadąc Camperem to może się okazać ze zakończę wyjazd w innej miejscowości. Jak by ktoś też w tym czasie jechał niech się odezwie.
Posiadam wile różnych części do Golfa 4 ( 5d ) i Passata B 3 tel.790462651
WCZASY - CHORWACJA !!!
passat1978, fajny rejon dużo tańszy niż południe. Tansze mejscówki w Novi Vindolski i Selce....hoć mniej atrakcji woda i plaża podobne
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=79588
Re: WCZASY - CHORWACJA !!!
heheh, my również 2 lata temu jechaliśmy podobnie, zjechaliśmy z autostrady w miejscowości Leibnitz, z tym że GPS poprowadził jakimś lasem, drogą na której mieścił się raptem jeden samochód. Jadąc o 3 w nocy takimi zadupiami/lasem, nasze kobiety miały juz sporo w "gaciach"Ener pisze:Ja przed granicą Austria/Słowenia odbijalem na Mureck i w slowenskim Ptuj wskakiwałem na końcówkę autostrady, na której winiety juz nie obowiązują
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
WCZASY - CHORWACJA !!!
A ja właśnie jestem w Chorwacji i nic nie kombinowałem, tylko autostradą przeleciałem przez Słowenię
WCZASY - CHORWACJA !!!
piteks, każdy jedzie jak lubi ..... proste ...a objazd SLO to banał ... i kilka E w kieszeni ... dla tych co chcą zaoszczędzić
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
WCZASY - CHORWACJA !!!
Ja tez jak jechalem to omijalem autostrade na Sloweni.Z tego co pameitam to 30E kosztuje winieta? teraz tez jade do CRO w sierpniu wiec pewnie wariant ten sam.
Sky is the Limit
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
WCZASY - CHORWACJA !!!
Tak. Miesięczna nadal tyle kosztujeMlodyB7 pisze:Z tego co pameitam to 30E kosztuje winieta?
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
WCZASY - CHORWACJA !!!
polecam zaglądać na to forum:)
http://www.cro.pl/objazd-autostrady-slo ... 48641.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cro.pl/objazd-platnych-autos ... 28771.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cro.pl/objazd-autostrady-slo ... 48641.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cro.pl/objazd-platnych-autos ... 28771.html" onclick="window.open(this.href);return false;
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
WCZASY - CHORWACJA !!!
Byłem w Chorwacji wiele razy i muszę przyznać, że okolice Makarskiej to najlepszy wybór na wakacje. Brela, Baska Voda, Omiś to cudowne miejsca z malowniczymi widokami. Spokojne, turystyczne okolice, niesamowita atmosfera, dobre jedzenie a przede wszystkim niedrogo. Serdecznie polecam!
WCZASY - CHORWACJA !!!
Witajcie, jeszcze ja wtrącę jedno pytanko, aktualnie jestem na etapie wyboru miejsca wakacji mazury vs północna chorwacja (ważne aby było blisko).
Na mazurach nie byłem jeszcze wcale, w chorwacji jedynie dalmacja południowa. Warto wybrać się na północ? Polecicie jakieś miejsce? Sam myślałem nad KRK i okolicami, dla mnei w sumie najważniejsza jest tylko czysta woda i słońce
Na mazurach nie byłem jeszcze wcale, w chorwacji jedynie dalmacja południowa. Warto wybrać się na północ? Polecicie jakieś miejsce? Sam myślałem nad KRK i okolicami, dla mnei w sumie najważniejsza jest tylko czysta woda i słońce
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Sprzedam:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
WCZASY - CHORWACJA !!!
może być Krk-a cz też Istria, okolice Puli:)
można tam dodatkowo coś pozwiedzać:)
można tam dodatkowo coś pozwiedzać:)
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- passat1978
- Użytkownik
WCZASY - CHORWACJA !!!
ja wróciłem 3 tyg z Krk - Klimno - miejsce super ale dla ludzi którzy lubią spokój i cisze, bylem też jeden dzień w Selce niedaleko Crikvenicy i tam życie kwitnie ale skały zamiast kamyczków na plaży.
Posiadam wile różnych części do Golfa 4 ( 5d ) i Passata B 3 tel.790462651