Witam Panowie szukałem tematu ale nic nie znalazłem i nie wiem czy w dobrej kategorii zamieszczam temat, mam mianowicie w swoim Gti 2005r taki problem po wypadzie do Krakowa na nie równościach komputer FIS zgasł po czym po chwili się zaświecił i tak w koło. Dodam że km i inne dane nie ulegają resetowaniu, Problem teraz wystepóje nawet na postoju raz wyświetla raz nie. Może to mieś coś wspólnego z jakąś wtyczką że się obluzowała i nie styka.
Proszę podeślijcie jakiegoś linka jak dostać się do tego licznika to ułatwi mi sprawę z rozbiórką. Dziękuje i pozdrawiam
Komputer FIS, szaleje wyłącza się i włącza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
raczej w samym liczniku problem...howard_1988 pisze:Może to mieś coś wspólnego z jakąś wtyczką że się obluzowała i nie styka
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
howard_1988, podświetlenie FIS gaśnie czy znika sam obraz?
-
- Nowicjusz
Re: Komputer FIS, szaleje wyłącza się i włącza
Znika cały obraz, nie resetują się wartości, i po chwili się włącza, Dodam że to zaczęło występować na nierównościach, a później również na postoju. Dodam że nie świeci jedna żarówka od dziennych świateł nie wiem czy to może mieć coś wspólnego ale raczej nie.hayperekpo pisze:howard_1988, podświetlenie FIS gaśnie czy znika sam obraz?