Sory za OT.maroTdi pisze:rok temu za skode 2002 1.8t dalem 3,3tys euro plus oplaty i tez nie zaluje.. stan + wypas..R90 pisze:Golf 4 też dobra propozycja. I wizualnie ładniejszy. Ja w tamtym tyg kupiłem mk4 za 14tys zł, opuszczone z 15900 ze względu na drobne naprawy eksploatacyjne, typu wymiana opon, klocków itp. Auto z przebiegiem 142tys. Można powiedzieć , że perełka. Kolega WichuTM z forum potwierdzi Było to najdroższe ogłoszenie z serwisu otomoto, 2002 rok. Ktoś powie, że sporo. Ale jest dobrze wyposażony, GTI 1.8t, w b.dobrym stanie i od prywatnego gościa. Lepiej dołożyc te 2-3tys więcej i spać spokojnie, gdyz auto to nie jest inwestycja w czteropak piwa. Nie będzie smakować to się wyleje
zwiekszasz moc? bo aum ma wtryski + turbo ze 180 i latwo pod 200zrobic
ja niestety zapakowalem gaz taki do 150 i wiecej nie bedzie.. choc to wystarcza
Moim priorytetem teraz jest usunięcie bieżących usterek (jak chcesz to możesz o nich przeczytać w moim temacie o wywalonym check engine). W poniedziałek daję go do gaziarza, który też ma dobry warsztat i usunie mi usterki a potem założy gaz. KME Novo plus wtryski baracudy, podobno które są w stanie obsłużyć do 200 KM. Co do chiptuningu to mooożeeee, jak w przyszłym roku coś kasy wpadnie, bo myślę, że koło 1tys zł trzeba szykować.