Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL
Auto na sprzedaż jak ktoś potrzebuje jakichś części to pisać wszystko na sprzedaż
Bora Vr5 by GranuL
Też żałuję ale ludzie wolą przepłacać
Temat można zamknąć auto praktycznie sprzedane
Temat można zamknąć auto praktycznie sprzedane
Bora Vr5 by GranuL
No to lecim do zakończonych
Mam nadzieję że kolejny projekt też tu opiszesz
Mam nadzieję że kolejny projekt też tu opiszesz
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Bora Vr5 by GranuL
To ja pozwolę sobie dodać 3 grosze na podsumowanie projektu...
Jest mało osób które znam osobiście które mają takie podejście do tematu jak Mati. Projekt obserwuje od początku, od wizycie w TVN Turbo. Każda modyfikacja przemyślana i przerobiona na własne myślenie, dlateo nie przez przypadek bora miala ksywke #custombora. Mega się ciesze ze mogłem zobaczyć auto w tym i poprzednim roku i sama znajomość z Matim mega ważna sprawa. Trzymam kciuki może nie tyle za nowy projekt czy coś, trzymam żeby wszystko po myśli Granula bo jak tak pójdzie spokojnie można iść spać
Pozdro mordko !
Jest mało osób które znam osobiście które mają takie podejście do tematu jak Mati. Projekt obserwuje od początku, od wizycie w TVN Turbo. Każda modyfikacja przemyślana i przerobiona na własne myślenie, dlateo nie przez przypadek bora miala ksywke #custombora. Mega się ciesze ze mogłem zobaczyć auto w tym i poprzednim roku i sama znajomość z Matim mega ważna sprawa. Trzymam kciuki może nie tyle za nowy projekt czy coś, trzymam żeby wszystko po myśli Granula bo jak tak pójdzie spokojnie można iść spać
Pozdro mordko !
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Bora Vr5 by GranuL
theblues888, Dzięki mistrzu Jakiś projekcik będzie wcześniej czy później lecz na chwilę obecną owy projekt się zakończył. Na 100% na zlotach obgadamy wszystko bo to już nie jest pasja lecz choroba
Re: Bora Vr5 by GranuL
Szkoda bo mimo iż się nie darzymy sympatią, to auto było naprawdę warte uwagi. Powodzenia z nowym projektem.
,,Empatią zamiast Sympatii --> Sugestia z telefonu ''
,,Empatią zamiast Sympatii --> Sugestia z telefonu ''
Ostatnio zmieniony śr wrz 09, 2015 19:22 przez nikoś151, łącznie zmieniany 1 raz.
Sympatią kolego, nie empatią. Empatyczny to możesz być wobec emigrantów z Syrii.
Przybiłbym pięć, ale mam za daleko .
Nie chce mieć Ciapata za sąsiada! Żaden normalny młody mężczyzna nie ucieka z kraju zostawiajac tam swoje dzieci i zony. To jest przemyślany plan kolonizacji Europy i niczym Krzyżacy czy Illuminati, bedą siła nawracać nas na Islam. PASZOŁ WON!
Nie chce mieć Ciapata za sąsiada! Żaden normalny młody mężczyzna nie ucieka z kraju zostawiajac tam swoje dzieci i zony. To jest przemyślany plan kolonizacji Europy i niczym Krzyżacy czy Illuminati, bedą siła nawracać nas na Islam. PASZOŁ WON!
Bora Vr5 by GranuL
Zostały lampy USA lusterka golf V i koła choć dzisiaj chyba już kupi ziomek A tak to seryjna bora na handel jeszcze jest
Bora Vr5 by GranuL
GranuL, czyżby koła szły do czarnego varianta?:D
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;