Potrzebuje kupić rotację - do pracy z twardszymi lakierami ciężko walczyć na DA, w związku z tym mam pytanie co wybrać.
LARE epl 11, 12 Krauss p7
Czy może nie kombinować i wybrać coś budżetowego typu K2 lub epl 52 bo praca jaka będzie wykonywała polerka będzie sporadyczna,
Wysłano z mojego G4S
Jaką polerkę polecacie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: Jaką polerkę polecacie
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Jaką polerkę polecacie
Na pewnym forum jest porównanie obu maszyn o które pytasz. Czytając owe porównanie i przeglądając zdjęcia stwierdzam, że to te same urządzenia, które mają tylko inną naklejkę. Zresztą podczas porównania rozpętała się gorąca dyskusja rozpoczęta przez przedstawicieli firmy Lare, którzy próbowali wcisnąć, że ich produkt jest lepszy i mimo wszytko inny...piter007i pisze:Potrzebuje kupić rotację - do pracy z twardszymi lakierami ciężko walczyć na DA, w związku z tym mam pytanie co wybrać.
LARE epl 11, 12 Krauss p7
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Re: Jaką polerkę polecacie
Zgadza się, swym pytaniem chciałbym się jedynie upewnić czy warto dokładać parę stów do w/w polerek czy kupić pewną z najtańszych czyli jakieś k2 tak czy tak do sporadycznych prac.
A może coś takiego : tylko wiadomo o niej tle iż sprawna i przebieg "mały"
http://olx.pl/oferta/polerka-samochodow ... 8t5pf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłano z mojego G4S
A może coś takiego : tylko wiadomo o niej tle iż sprawna i przebieg "mały"
http://olx.pl/oferta/polerka-samochodow ... 8t5pf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Sprzedam:
- manios
- Mały gagatek
- Auto: Jetta A5
- Silnik: BKD
- Kontakt:
Jaką polerkę polecacie
Pracuje na Lare EPL-11 i miałem przyjemność (lub też raczej nie) pracować przez chwilę Krausem P7 i powiem tak, mimo iż te maszyny wyglądają identycznie to z tych dwóch wybrałbym Lare. Dlaczego? Może to i głupie ale Kraus chodził niemiłosiernie głośno, wycie, jakbym stary odkurzacz odpalił , jeśli chodzi o inne cechy to są to różnice wręcz subtelne, coś jednak je różni, da się to wyczuć mając obydwie maszyny jedna przy drugiej.
Odpowiadając na główne pytanie, moja sugestia jest taka że jeśli nie będziesz pracował często to wybierz rotacje tanią ale koniecznie ze stabilizacją obrotów, więcej nie potrzeba. Resztę kasy zainwestuj w dobre pady i pasty a efekt będzie co najmniej zadowalający.
Odpowiadając na główne pytanie, moja sugestia jest taka że jeśli nie będziesz pracował często to wybierz rotacje tanią ale koniecznie ze stabilizacją obrotów, więcej nie potrzeba. Resztę kasy zainwestuj w dobre pady i pasty a efekt będzie co najmniej zadowalający.
Jaką polerkę polecacie
Potwierdzam słowa kolegi manios, mam EPL-11 wypracowała naprawde set godzin i jest to bardzo dobry sprzet jak za te pieniądze, nie wiem jak obecnie produkowane bo ona chyba sie EPL 61 nazywa (kopia rupesa) nie sa zbyt wybitne
http://carsdetailing.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;