podepnę się pod temat tylko czy w mk4 .:R32 też ?GiffK pisze:Nie wiem w jakim dziale napisać więc napisze tutaj
Czy w mk6 R błotniki z przodu są takie same jak w normalnym mk6 ? Czy są może jakoś poszerzane?
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- .:R32Klocek
- Mały gagatek
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Z tego co mi wiadomo to w mk4 błotniki sa takie same, różnica jest natomiast w nadkolach plastikowych.
zgadza sięsliwa404 pisze: mk4 błotniki sa takie same, różnica jest natomiast w nadkolach plastikowych.
Podbijam pytanieGiffK pisze:Nie wiem w jakim dziale napisać więc napisze tutaj
Czy w mk6 R błotniki z przodu są takie same jak w normalnym mk6 ? Czy są może jakoś poszerzane?
W Etce widzę tylko jeden numer błotnika, więc prawdopodobnie są identyczne.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Ok dzięki za odpowiedź, też sprawdziłem po nr ale chciałem być pewnyCraash pisze:W Etce widzę tylko jeden numer błotnika, więc prawdopodobnie są identyczne.
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Tutaj ktoś ogarnął ale pod fotelami dla pasażerów z tyłu viewtopic.php?f=140&t=560319" onclick="window.open(this.href);return false;Pietiapk1 pisze:Ktoś sprytny ogarnął ambiente tylne drzwi sam, jest to w którymś temacie MK7 1.4 Highline, trzeba poszukać.
Witam,
Panowie, prośba do tych co mają etkę pod ręką o zerknięcie co to za numer:
5G6 807 417 AS GRU
teoretycznie powinien to być zderzak tył do 7R ale coś mi śmierdzi ten numer ustalony przez aso...
Dzięki!
5G6 807 417 AS GRU
teoretycznie powinien to być zderzak tył do 7R ale coś mi śmierdzi ten numer ustalony przez aso...
Dzięki!
Można powiedzieć R400 na giftach!
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
mario q. pisze:Witam,
5G6 807 417 AS GRU
Dzięki!
To jest tylny zderzak do golfa 7 bez miejsca na czujniki parkowania.
Do zderzaka osobno jest dyfuzor do 7R
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
Gdyby któraś z osób tu obecnych albo Waszych znajomych była zainteresowana zakupem nowego Civica Type R to jest jedna sztuka do sprzedania z puli 15 sztuk przydzielonych na ten rok dla PL. Kolor jeszcze można wybrać, tylko jedna opcja wyposażenia do wyboru, odbiór w październiku. Cena 146 tys. brutto Salony w tym momencie nie mogą zamawiać do siebie na plac więc u dilera chwilowo tych samochodów raczej nie da się obejrzeć.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Profanacja (łac. profanatio = zbezczeszczenie, znieważenie) – pojęcie odnoszące się do naruszania sfery sacrum, powodujące pozbawienie poświęconych rzeczy lub konsekrowanych miejsc wartości kultowej oraz potraktowania bez należytego szacunku rzeczy, wartości otoczonych powszechnie czcią.
A tak szczerze to kiedyś mówiło się, że honda szybsza niż wygląda.
Patrząc na zdjęcia nowej Hondy Type R widzę tam z 500KM pod maską.
A od kiedy wprowadzili cyfrowy prędkościomierz i to wnętrze rodem ze StarTrecka, (w nowym widzę nic się nie zmieniło), to hondy przestały mnie interesować.
Chociaż pamiętam, przed wyborem eRki byłem obejrzeć i usiąść w civicu type r, ale po lekkim odczuciu klaustrofobicznym, wypakowałem się stamtąd jak najszybciej i poleciałem do salonu VW kupić w ciemno eRkę.
Nie jeździłem type r. Być może na torze daje fajne odczucia, ale jako daily car chyba eRka może być lepsza.
Pozdrawiam fanów Type R i Matiego, który nie pokazał jeszcze zdjęć swojego Mesia...
A tak szczerze to kiedyś mówiło się, że honda szybsza niż wygląda.
Patrząc na zdjęcia nowej Hondy Type R widzę tam z 500KM pod maską.
A od kiedy wprowadzili cyfrowy prędkościomierz i to wnętrze rodem ze StarTrecka, (w nowym widzę nic się nie zmieniło), to hondy przestały mnie interesować.
Chociaż pamiętam, przed wyborem eRki byłem obejrzeć i usiąść w civicu type r, ale po lekkim odczuciu klaustrofobicznym, wypakowałem się stamtąd jak najszybciej i poleciałem do salonu VW kupić w ciemno eRkę.
Nie jeździłem type r. Być może na torze daje fajne odczucia, ale jako daily car chyba eRka może być lepsza.
Pozdrawiam fanów Type R i Matiego, który nie pokazał jeszcze zdjęć swojego Mesia...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Odpozdrawiam serdecznie właścicielowi niebieskiej eRki, a zdjęć nie ma bo więcej stoi w garażu niż jeździ Kumpel mnie poprosił o przysługę więc wrzuciłem
2015 - ... Mocy przybywaj?
- .:R32Klocek
- Mały gagatek