![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Moderator: VIP
Qto w MK5 to wiem, że możnaz tym poszaleć, ale w MK4 nie bawiłem się z tym.Qto pisze:Kamel, wszystko się zgadza...tylko kombinować nic nie trzeba, sterowanie jest rozwiązane w samym module
Możesz jeszcze rozważyć zapalanie się konkretnej białej po otwarciu konkretnych drzwichecin pisze:W sumie podoba, nie podoba, rozważam taką opcje Na 100% będzie podświetlenie nóg przy otwieraniu na biało, jednak jeszcze zastanawiam się nad czerwonym światłem po zamknięciu
Nowsze i lepiej wyposażone VAG-i mają to w standardziemass143 pisze:"chociaż jeżdżę w sandałach to podświetla fajnie je"
Taki też mam zamiarKamel pisze:Możesz jeszcze rozważyć zapalanie się konkretnej białej po otwarciu konkretnych drzwi![]()
Może jakbym założył to też by mi się odwidziałomass143 pisze:Kamel, w czasie jazdy? nie widzi mi się to w ogóle
czyli można ograniczyć intensywność przez zastosowanie 1 LED (poniżej filmik)"Filmik (...) przedstawia efekt świecenia modułów VPAD-2 o maksymalnym natężeniu barwy czerwonej(3 czerwone led). Standardowa wersja VPAD-2 posiada 1 led w tej barwie i natężenie tego koloru jest znacznie mniejsze."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości