mass143 pisze:Kamel, w czasie jazdy? nie widzi mi się to w ogóle
Tak, mam to odpalone u siebie w Jettcie poprzez kodowanie, z tą różnicą, że białe lampki mam zmienione na czerwone i przyciemnione. Regulować siłą świecenia mogę poprzez ustawienia na FIS-ie.
W jeszcze nowszych lampki żarówkowe zastąpiono ledowymi.
leonnelson pisze:Panowie, jak już jesteśmy przy temacie oświetlenia, lampek W8 i tych innych, to jakie macie zdanie na temat uchodźców?
leonnelson pomijając fakt, że kraje, które prowadziły swoje interesy (czyt. Niemcy, Francja, USA, itp.) próbują zwalać na innych bałagan, jaki narobili, to..
Jeśli chodzi o uchodźców, tych prawdziwych, to ok, należy im pomóc, jednak ci siedzą zamknięci na granicach Libii czy Turcji.
Uważam jednak, że hurtowe ich przyjmowanie na stałe nie powinno mieć miejsca, a kraje, które czerpały korzyści w Syrii itd. powinny zaprowadzić jakiś porządek tam na miejscu.
Jeśli natomiast chodzi o imigrantów ekonomicznych (zresztą tyczy się to wszystkich) to powinno się prowadzić kontrole i jeśli ktoś nie posiada dokumentów to na deportować do Syrii (niezależnie czy dana osoba pochodzi z Syrii czy też z Albanii, Serbii czy innego kraju - ot taka kara, za kombinacje z dokumentami).
Sorry, ale Polacy uciekające w czasie wojny pozostawiali swoje majątki, a pierwsze co zabierali to dokumenty. I jak słyszy się taką Merkel, Kopacz, Lis czy inną to się nóż w kieszeni otwiera i pierwsze co się nasuwa to pytanie, ile Pani Kopacz przyjęła muslimów do siebie do domu, a jak Ona i wszyscy ci zwolennicy ich przyjmowania już ich u siebie zameldują to niech ich utrzymują ze swoich pieniędzy, pozostawiając pieniądze podatników w spokoju.
Jako obywatel Rzeczypospolitej Polskiej uczciwie płacący podatki na ten złodziejski rząd oficjalnie mogę oświadczyć, że nie zgadzam się na przyjmowanie jakichś przyjezdnych darmozjadów, których i tak w Polsce za dużo (np. żyjących na zasiłkach w dostatku cyganów), a polskie rodziny przymierają głodem, bo trzeba włazić w dupsko Merkel i reszcie brukselskiej śmietanki..
cezarekane pisze:Mam przygotowane na powitanie biednych uchodźców
cezarekane szkoda takiego sprzętu
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Lepiej od razu kula w łeb za nielegalne przekroczenie granicy
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)