nie chce odpalić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie chce odpalić
witam wszystkich jestem tu nowy i nie bardzo wiem gdzie czego szukać może z racji wieku bo słabo sobie radzę z komputerem ale do rzeczy mam golfa3 variant 1.8 benz/lpg z97r auto odpalało normalnie zgasiłem silnik i już go nie mogę odpalić bezpiecznik 18 dobry więc czego i gdzie szukać a po przekręceniu kluczyka załączało się radio teraz nie załącza proszę pomóżcie
-
- VWGolf.pl Killer
Re: nie chce odpalić
rozrusznik kręci jak oszalały zgodnie z sugestią jutro wymienię kostkę stacyjki i jeszcze jedno jak pozbyć się imobilaizera gdzie go odłączyć i jak
bardzo ci dziękuję za pomoc po wymianie kostki stacyjki problem znikł auto odpala ale pojawił się nowy defekt a mianowicie kontrolka poduszki gaśnie na chwilę po rozruchu i zapala się i nie gaśnie co robić (poduszka była odłączana do wymiany kostki) czy to coś poważnego jak to zgasićmuszkatobiasz pisze:możliwe że kostka w stacyjce
nie chce odpalić
Pewnie robiłes na nie odłączonym akumulatorze i komp zapamietał bład odłaczonej poduchy może pomoże odłączenie aku na chwile by zresetować, jak nie to trzeba pod vaga i usunąc bład.To nic poważnego tylko razi w oczy
Re: nie chce odpalić
ok w poniedziałek jestem umówiony z mechanikiem na komputer odezwę sięjan1966 pisze:Pewnie robiłes na nie odłączonym akumulatorze i komp zapamietał bład odłaczonej poduchy może pomoże odłączenie aku na chwile by zresetować, jak nie to trzeba pod vaga i usunąc bład.To nic poważnego tylko razi w oczy