no prrroszę jeszcze się jednak ktoś uchowałkrzyzak pisze:Czarna1979,zyje zyje my tez zyjemy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Moderator: VIP
no prrroszę jeszcze się jednak ktoś uchowałkrzyzak pisze:Czarna1979,zyje zyje my tez zyjemy
a Tobie co dolega? życie? auto? kobieta? czy wszystko jednocześnie Cię wkooorza? chłopaki nie płaczą pamiętajhayperekpo pisze:Żyje, ale co to za życieCzarna1979 pisze:Ja Cieeee ten kącik jeszcze żyje?
i co niektórzy dostali warna - niesłusznie, bo pewnien ''moder'' chciał się wykazać jaką to on ma władzę i zostali zbanowani. Ja teżsebekgolf pisze:Zwykli szarzy userzy pokłócili się z moderatorami, ot cała recepta na zadymę i powolną śmierć kącika
nie ukrywam, że jakiś kącik na zlocie by się przydałmacabra_ pisze:Kącik żyje i ma się dobrze, tylko niekoniecznie na forum
ale to już jest inna bajkamacabra_ pisze:Kącik żyje i ma się dobrze, tylko niekoniecznie na forum
sprzedaj łopla, kup VWCzarna1979 pisze:nie ukrywam, że jakiś kącik na zlocie by się przydałmacabra_ pisze:Kącik żyje i ma się dobrze, tylko niekoniecznie na forumale kto mnie z oplem tam wpuści ?
znajdź mi coś sprawnego ze stajni VW , no dobra może być grupa VAG ogólnie, do 15 tyś. co będzie miało max do 10 lat, przebiegu nie więcej niż 150tyś,i co będzie paliło max 6 litrów i nie będzie złożone z 3 różnych pojazdówjoseph82 pisze:
sprzedaj łopla, kup VW
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości