Miałem zimowe na przodzie bo pewnego poniedziałku doyebało śniegu ale potem zmieniłem bo po +15 to szkoda oponMaggot pisze:Robson91, +1 - ja też
Zimy nie będzie w tym roku
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Moderator: VIP
Miałem zimowe na przodzie bo pewnego poniedziałku doyebało śniegu ale potem zmieniłem bo po +15 to szkoda oponMaggot pisze:Robson91, +1 - ja też
Zimy nie będzie w tym roku
Ja nie polecam tych gsp. Już 3 sztuki mi padły w ciągu sezonu, 250hp to dużo?markk pisze:na dniach w takim razie zamawiam ten GSP. Cena smieszna w porównaniu do SKF.joseph82 pisze:tak jaj Paviarotti brałem przeguby GSP i jak narazie ok. Nic się złego nie dzieje. Jeden już jeździ 1,5roku a drugi od lutego tego rokuPaviarotti pisze:markk, przeważnie brałem coś pokroju SKF, ale ostatnio kupiłem tańszego GSP i podobno też daje radę. Nie sypią się i solidne. Na razie jeździ
Bo kopłaki chce kupicRobson91 pisze:A po co ? ja dalej na lecie jeżdżęProgresywny pisze:pokazcie swoje fury na stalowkach i ciemnych koplakach na zime
Only stal albo aluProgresywny pisze:Bo kopłaki chce kupicRobson91 pisze:A po co ? ja dalej na lecie jeżdżęProgresywny pisze:pokazcie swoje fury na stalowkach i ciemnych koplakach na zime
Moze cos z tych?? http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... volkswagen" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości