miko pisze:Trochę późno ale się przyłączę zaje&*ty szampon
Jak jest tak dobry jak Shiny Garage - Fruit Snow Foam to znam znacznie lepsze szampony w tych pieniądzachvegetarrit20 pisze:No robi dobrą robote
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
miko pisze:Trochę późno ale się przyłączę zaje&*ty szampon
Jak jest tak dobry jak Shiny Garage - Fruit Snow Foam to znam znacznie lepsze szampony w tych pieniądzachvegetarrit20 pisze:No robi dobrą robote
Uważaj przy tych minusowych temperaturach, ja w tamtym roku sobie przepłukałem w dzień auto,a wieczorem chwycił taki mróz że poźniej po otwarciu drzwi nie mogłem ich zamknąć bo się zamek blokowałjjaworskyy pisze:Generalnie chodzi mi o mycie auta właśnie w zimę przy minusowych temp
Wiadoma sprawa Zima to słaby okres jeśli chodzi o mycie auta... Tylko że jak się patrzy na takiego brudasa to aż serce bolivegetarrit20 pisze:Uważaj przy tych minusowych temperaturach, ja w tamtym roku sobie przepłukałem w dzień auto,a wieczorem chwycił taki mróz że poźniej po otwarciu drzwi nie mogłem ich zamknąć bo się zamek blokowałjjaworskyy pisze:Generalnie chodzi mi o mycie auta właśnie w zimę przy minusowych temp
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości