Pekin Golf 7 R 400 konikow
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ktoś wreszcie odważył się to napisać
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Pekin Golf 7 R 400 konikow
To prawda, że Megane RS jest naprawdę szybkie na zakrętach - na ostatnim Tor Poznań Track Day w tym roku jeden kolega zrobił tym autem czas 1.52.373, a to już jest szybko jak na seryjny, albo tylko delikatnie zmodyfikowany samochód.henake pisze:Jako ze uzytkowalem megane rs przez dwa lata a obecnie jezdze golfem, z cala odpowiedzialnoscia pisze ze megane byla duzo lepsza bryka do upalania, golf jest tylko szybszy na prostej nic wiecej
Czym ten egzemplarz różni się od seryjnego samochodu? To już jest szybko, nawet bardzo..
Z tego co wiem, to gwint założony, plus jakiś chip na ca 300 KM, plus pilot Cup 2. No i dobry kierowca
Może to seria Trophy 275. Na Nurburgringu też jest całkiem całkiem. Ale i nowy Leon Cupra wypada nieźle. Chociaż zależy kto prowadzi
A propo nawet nie wiedziałem, że wyszła nowa Meganka, na razie tylko GT
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wygląda źle...tylko to logo jakieś takie mało męskie, mogliby coś zaprojektować na nowo.
A propo nawet nie wiedziałem, że wyszła nowa Meganka, na razie tylko GT
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wygląda źle...tylko to logo jakieś takie mało męskie, mogliby coś zaprojektować na nowo.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Ja też postanowiłem zaufać firmie Renault i zakupiłem niedawno Clio II Sport, zamiarem zrobienia sobie małego zapierdalacza na Superoesy czy inne Powerstage Muszę powiedzieć, że zaskoczył mnie ten samochodzik, bo jedzie naprawdę fajnie, jest lekki (1050 kg seria) i jak na taka masę to dosyć mocny bo ma 169 KM. Wymieniłem wszystkie gumy w zawieszeniu kół oraz silnika i skrzyni biegów na poliuretany, auto zobiło się zwarte i chętnie skręcające. Niedługo pierwsze jazdy testowe, jak wypadną pomyślnie, to wkrótce ciąg dalszy przeróbek
TomRS, pozazdrościć tylko .
Pokaz no zdjęcie twoich pieszczochów razem.
Pokaz no zdjęcie twoich pieszczochów razem.
Rafałek nie ma gwintu... Za to nadrabia skillem...TomRS pisze:Z tego co wiem, to gwint założony, plus jakiś chip na ca 300 KM, plus pilot Cup 2. No i dobry kierowca
Można powiedzieć R400 na giftach!
No skill jest - na sobotnim (19.03.2016) Rafał zrobił Megane na slicku 1.50.969 Super jazda . Ja niestety nie jeździłem - Boxster ma już emeryturę na TPTD a Renuar nie gotowy, spore modyfikacje w toku Mam już skróconą skrzynię, szperę, lekkie koło zamachowe, zawieszenie lada moment dotrze, no i klatka w trakcie budowy, więc wyjadę już gotowym bzykiemmario q. pisze:Rafałek nie ma gwintu... Za to nadrabia skillem...
Taki czas Megane...? Slicki plus chip i to wszystko..?
I dodatkowy balast w postaci klatki Rafał jest mega driver, a oprócz tego slick robi kolosalną różnicę. Jednakże sam sprzęt i tak nie pojedzie, więc brawa dla RafałaMatthewG pisze:Taki czas Megane...? Slicki plus chip i to wszystko..?
Semi Cup2, wydech, cooler, program.MatthewG pisze:Taki czas Megane...? Slicki plus chip i to wszystko..?
TomRS zapomniałeś dodać, że ojca gterem pierdyknął 1.44.xx
Można powiedzieć R400 na giftach!