golf II nie odpala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
golf II nie odpala
Witam, golf II 1.8 90KM automat. wymiana świec, przewodów wysokiego napięcia, palca i kopułki zapłonowej, ustawiony zapłon, iskra jest a silnik kręci lecz nie odpala
golf II nie odpala
paliwo dochodzi po długim kręceniu i odkręceniu świec widać paliwo, wcześniej było tak że auto paliło ale chodził nie równo, czarny dym z tłumika, dużo wcześniej zapaliła się kontrolka silnika
- etz_prorider
- Mały gagatek
golf II nie odpala
Sprawdź czujniki cieczy, zwłaszcza niebieski Do tego jeszcze sprawdź czy obie pompy paliwa pracują jeżeli masz dwie, jedna jest w zbiorniku a druga w okolicy tylnego prawego koła.
golf II nie odpala
kable są dobrze założone, przekładałem nawet aparat ale dalej to samo, wczoraj próbowałem, jak by chciał załapać ale nic gaśnie
golf II nie odpala
po odpięciu to samo, iskra bardzo marna(prawie wcale) wcześniej była ok, cewka zmieniana i dalej to samo czyżby moduł ?
golf II nie odpala
możliwe że moduł. Iskra musi być porządna. Nie wiem czy moduł pójdzie sprawdzić - ale poszukaj w necie jakiegoś info.
golf II nie odpala
udało mi się go odpalić, na zimnym obroty trzymał ale po chwili spadł z obrotów i po puszczeniu gazu gasł, jak podtrzymywałem gaz strzelanie w tłumik, po dodaniu gazu kupa czarnego dymu i praca silnika nie równa, jak by chodził na trzy cylindry
golf II nie odpala
sprawdź ten moduł. Patrzyłeś w ogóle na niego? może woda tam stoi czy coś i dlatego wariuje?
viewtopic.php?t=132800" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=132800" onclick="window.open(this.href);return false;