Czasami trzeba przeczytać o co chodzi rozmówcy, a nie na siłę wpychać mu TD04, czy też T3, które od T2 nie za wiele się budową różni - stary ciężki ulep o słabej wydajności, z kółkami o rozmiarach przeciętnej T15. Ferdek nie napisał, że chce zapierd... tylko że mu wszystko odpowiada a chce poprawić wstawanie i zachować swojego golfa w najlepszym możliwym stanie - ja go rozumiem, on nie chce kopciucha i dzwoniącego silnika, który jest po remoncie. Kolego ferdek16v, słuchaj arwama dalej... turbo T2 pewnie teraz masz, dalej wierzysz arwamowi że ono wspaniale wstaje? Wykres, który pokazałem nie kłamie, arwam nigdy nie przedstawił żadnego wykresu, oprócz jednego z hamowni obwoźnej, którym legitymuje się po dziś dzień nawet jeśli rozmowa tyczy się już całkiem innego auta. Wyobrażasz sobie, że on pokazuje ten wykres kiedy rozmowa się tyczy jego audi? Albo robi inne tanie chwyty, bierze czyjś wykres i mówi, że jego auto rysuję taką samą kreskę bo w jego aucie są identyczne mody jak i u osoby, która ten wykres na swoim aucie zrobiła, psychicznie chory człowiek. Wykresu Arwama z 250NM na 2000obr nie uświadczysz - gwarantuje Ci, i tutaj gadanie, żebym ja coś udowodnił i pokazał jest w ogóle niepotrzebne, po co? Ja mogę uczciwie napisać - nic w życiu nie osiągnąłem - nie będę niczegeo udowadniać i nie mam z tym problemu żadnego. Może mi robić i 100 zarzutów, zlewam poglądy takiej osoby.
A dział TD umarł dlatego że wszyscy Ci którzy mieli pytania sensowne co do TD, przesiedli się na TDI żeby zrzucić z siebie jarzmo uzyskiwania każdej informacji od Arwama (błędnych informacji dodam), dzięki bogu w dziale speed TDI go nie ma, i nikt nie narzeka, kłótni też nie ma. Nie mam pojęcia też, kto wpadł na pomysł przywrócenia Arwama tutaj, nie jestem mu przeciwny, ale uważam że administrator wpuszczając go ponownie, powinien zablokować mu możliwość wchodzenia do działu TD. Tak byłoby najlepiej dla wszystkich użytkowników tego działu. Arwam wystarczająco napsuł, przez cały swój okres aktywności wstrzymując skutecznie jakieś sensowne wnioski, podpierając się teoriami wziętymi z d....y. Jeśli nie ban, to karą dla niego, za to że zaśmiecił Internet i inne fora również (i każdy się z niego śmieje w koło, a on dalej swoje - zero refleksji nad swoim postępowaniem) swoimi bzdurami, powinien być zakaz pisania w dziale TD tutaj.
Arwamie jesteś bardzo biedny, jeśli uważasz, że ktokolwiek Ciebie atakuje, kopiuje Twoje pomysły, Twoje patenty to masz manie prześladowczą. Odpłynąłeś już bardzo dawno, jedynie wyrażamy nad Twoją osobą czynny żal (jest tyle osób w koło, z których można brać przykład jak budować TD/TDI, żal Ci d...ę ściska najwyraźniej, że nie jesteś to ty), ale jako że jest to okres świąteczny, i Nowy Rok już tuż tuż, to nie traktuj mojej wypowiedzi po raz kolejny jako atak. Apeluje do wszystkich - w dobrym tonie byłoby po katolicku na pasterce czy przy stole świątecznym skupić choć na chwilę swoje myśli nad osobą Arwama, i prosić siłę wyższą o to, żeby udzieliła mu rozjaśnienia umysłu, żeby był on miłą, pomocną nam tu osobą mówiącą ludzkim głosem, należy mu się to - jesteśmy ostatecznie jego kolegami z forum
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
a teraz do karpia
![food :food:](./images/smilies/food.gif)