szyba glikol lpg
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
szyba glikol lpg
Witam,temat dziwny ale prosty.Zleciłem montaż gazu w borce i było oki, po drodze wymieniłem rure od obiego glikolu między termostatem a pompą i ok wycieku niet, ale przyszły mrozy i problem jest.Zapach glikolu w kabinie tłuste szyby...w...e na maksa.Więc macha w góre i lukanie... no i jest trójnik do ,, chłodzenia'' gazu oba dwa, niewłaściwa średnica jest 16/16/16 a powinna być 20/16/20.I teraz me pytanie czy wyciek w takim miejscu może powodować taki efekt jw. opisałem czy mam pecha i p....ła nagrzewnica
szyba glikol lpg
Nagrzewnica niestety.
Mi się lało strumykiem z silnika i nic się z szybą nie działo....
Mi się lało strumykiem z silnika i nic się z szybą nie działo....
szyba glikol lpg
No to cool.Decha cała do zdjęcia? Czy jest lżejsza opcja jak np. w jettaII, choć przy klimatroniku łatwo nie będzie.... Pozdro.
szyba glikol lpg
rozumiem że szyba tłusta od środka?
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
szyba glikol lpg
nie wiem jak to jest w Borze , ale pewnie do nagrzewnicy to deska out...
tak to robią inni
https://www.youtube.com/watch?v=vByAseAHFNA" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=300975" onclick="window.open(this.href);return false;
tak to robią inni
https://www.youtube.com/watch?v=vByAseAHFNA" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=300975" onclick="window.open(this.href);return false;
szyba glikol lpg
niestety deska do zdjęcia.Wiem że to strasznie wygląda ale nie ma tragedi .Najlepiej jak rozgrzejesz auto i dopiero zaczniesz bo plastiki zimne lubią się łamać.
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr