A4 B6 sedan by KoJ@K 19' Styling 132, zaczynamy ...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Witam wszystkich ponownie. Nie którzy mnie już znają, ale napewno nie wszyscy. Z racji, że samochód, który był dla mnie pasją, hobby, przyjemnością i czymś co lubię się sprzedał, zanabyłem kolejne autko, które będę się starał traktowac i dbac w podobny sposób, jak golfa, a to właśnie mój poprzednik.
Teraz w skrócie o "nowym nabytku"...
Auto odkupione od Teścia, gdzie w Jego rękach siedziało praktycznie od samiutkiego początku - 2004r. Samochód z oryginalnym i bardzo niskim przebiegiem ! Auto jak dla mnie ma dwa minusy: kolor (srebrny) i silnik (AVB). Niestety z racji, że nie miałem możliwości przebierania w kolorach, trafił się akurat srebrny, który dla mnie jest poprostu z du py, no ale "darowanemu samochodowi w kolor się nie zagląda" i to muszę jakoś przeżyc.
Posiadane auto:
- Marka: Audi
- Model: A4 B6
- Rok produkcji: 2004r.
- Kolor: LY7W
- Pojemność: 1.9
- Moc: 101
- Silnik: AVB
- Wyposażenie: prawie bieda
MODYFIKACJE:
- Car Audio: seria
- Felgi: Styling 132 19'
- Opony: 215/35
- Zawieszenie: 1BA/gwint TA
- Opis zewnętrzny: czysto-ciemny, prosto i schludnie
- Wnętrze: seria + fotele sporty, tempomat, zegar radiowy, podświetlany schowek, gałka s-line
PLANY: wszystko jest zależne oczywiście od $$, ale pasowałby conajmniej:
- jakiś pakiet eSlajnowy
- przyciemka wszystkich szyb
- podwójny wydech
- turbo AVF/AWX
- inne dekory
- podgrzewanwe fotele pół skórzane z materiałem Speed i takie same boczki ...
Póki co mam tylko takie byle jakie zwykłe zdjęcia tego auta i z przymiarki kół na ori zawiasie ...
Teraz w skrócie o "nowym nabytku"...
Auto odkupione od Teścia, gdzie w Jego rękach siedziało praktycznie od samiutkiego początku - 2004r. Samochód z oryginalnym i bardzo niskim przebiegiem ! Auto jak dla mnie ma dwa minusy: kolor (srebrny) i silnik (AVB). Niestety z racji, że nie miałem możliwości przebierania w kolorach, trafił się akurat srebrny, który dla mnie jest poprostu z du py, no ale "darowanemu samochodowi w kolor się nie zagląda" i to muszę jakoś przeżyc.
Posiadane auto:
- Marka: Audi
- Model: A4 B6
- Rok produkcji: 2004r.
- Kolor: LY7W
- Pojemność: 1.9
- Moc: 101
- Silnik: AVB
- Wyposażenie: prawie bieda
MODYFIKACJE:
- Car Audio: seria
- Felgi: Styling 132 19'
- Opony: 215/35
- Zawieszenie: 1BA/gwint TA
- Opis zewnętrzny: czysto-ciemny, prosto i schludnie
- Wnętrze: seria + fotele sporty, tempomat, zegar radiowy, podświetlany schowek, gałka s-line
PLANY: wszystko jest zależne oczywiście od $$, ale pasowałby conajmniej:
- jakiś pakiet eSlajnowy
- przyciemka wszystkich szyb
- podwójny wydech
- turbo AVF/AWX
- inne dekory
- podgrzewanwe fotele pół skórzane z materiałem Speed i takie same boczki ...
Póki co mam tylko takie byle jakie zwykłe zdjęcia tego auta i z przymiarki kół na ori zawiasie ...
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2016 22:34 przez KoJ@K, łącznie zmieniany 2 razy.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Znowu on.... znowu be szejś... Nie ma już Golfa to trzeba by w końcu forum zmienić
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Na innym forum ten temat nie będzie miał 100 stron w miesiąc
Hmm może by tak też te Stylingi do Gulfa wrzucić
Hmm może by tak też te Stylingi do Gulfa wrzucić
To ile masz tam przebiegu?
ja szyb bym nie przyciemniał, sam mam bo takiego gofra kupiłem, ale będę ściągał. Poka jeszcze w środku foto.
Mi akurat srebrny pasi dobry do utrzymania czystości, co prawda nie ma może po korokcie itd. takiej głębi itd ale jest spoko.
ogólnie powodzenia
ja szyb bym nie przyciemniał, sam mam bo takiego gofra kupiłem, ale będę ściągał. Poka jeszcze w środku foto.
Mi akurat srebrny pasi dobry do utrzymania czystości, co prawda nie ma może po korokcie itd. takiej głębi itd ale jest spoko.
ogólnie powodzenia
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
Przebieg 171 000
HojaNT, no widzisz, Ty bys nie przyciemnial i bedziesz zrywal, a ja zayebie smole. kazde auto zawsze bylo sciemnione i kazde bedzie, juz nawet nie chodzi mi o kwestie estetyczne, ale o "komfort jazdy" latem z przyciemką.
Przed chwilą mala wycieczka po tylny zdeś pdc, listwy drzwiowe od eS lajna i pikowana kiera 3 ramienna.
No i nie wiem, ktore dekory zostawic ?!
HojaNT, no widzisz, Ty bys nie przyciemnial i bedziesz zrywal, a ja zayebie smole. kazde auto zawsze bylo sciemnione i kazde bedzie, juz nawet nie chodzi mi o kwestie estetyczne, ale o "komfort jazdy" latem z przyciemką.
Przed chwilą mala wycieczka po tylny zdeś pdc, listwy drzwiowe od eS lajna i pikowana kiera 3 ramienna.
No i nie wiem, ktore dekory zostawic ?!
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Dekory zostaw ciemne!
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Re: A4 B6 sedan by KoJ@K 19' Styling 132, zaczynamy ...
Drewno montuj!
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
hmmm jak robisz czarnucha szyby itd to czarne
prond z tyłu trzeba zrobić
na sezon będzie sztos
prond z tyłu trzeba zrobić
na sezon będzie sztos
Kupię:
- Gwint 4 motion
- Gwint 4 motion
- golf3dawid
- Forum Master
Jesteś chory Już zderzak i listwy hahaha Dekory oczywiście że jasne
Dobrze że kiera wpadła, ta 4 ramienna jest tragiczna
Dobrze że kiera wpadła, ta 4 ramienna jest tragiczna
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
2 wydechy - będzie czym miotać sadzą
uwielbiam ten korbotronic w Audi z tyłu W kumpla B5 poliftowej to samo - V6, full opcja, navi, skóry itd... i korby z tyłu
uwielbiam ten korbotronic w Audi z tyłu W kumpla B5 poliftowej to samo - V6, full opcja, navi, skóry itd... i korby z tyłu
no i pięknie dekory amelinium! obniżysz auto i na tej rolce z pakietem będzie ten srebrny i tak dobrze wyglądać działasz ostro, muszę się wziąć za swojego haha, ale ciągle kminie najpierw przy silniku może u Ciebie ten tylny zderzak nawet siądzie, w niektórych B6 ten s-line z tyłu wygląda wioskowo
AUDI ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=577948" onclick="window.open(this.href);return false;
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
No korby z tylu w tych autach to podstawa, yebac elektryki na tyle.
A dekory nie sa amelinium tylko rybia luska. teraz by jeszcze pasowalo sline przod jakos fajnie wyhaczyc.
A dekory nie sa amelinium tylko rybia luska. teraz by jeszcze pasowalo sline przod jakos fajnie wyhaczyc.