być może ale nie mięli testów z 1,9 TD silnik AAZ, z opisu widać że masz AAZ to chyba może powiedzieć sam jakie jest spalanie ...KRZYSZTOF SKOCZEK pisze:Auto Świat podaje po swoich testach poza miastem 4,7l!
a moze te 4,7l to na 50km ? z klimą
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
być może ale nie mięli testów z 1,9 TD silnik AAZ, z opisu widać że masz AAZ to chyba może powiedzieć sam jakie jest spalanie ...KRZYSZTOF SKOCZEK pisze:Auto Świat podaje po swoich testach poza miastem 4,7l!
Moje pomiary ostatnio wyszly prawie identycznie jak Tobie.Arczi pisze:U mnie ostanio przejechałem na baku 990 km i wskaznik paliwa wchodził na rezerwe podejrzewam ze do 1050 km to bym zrobil bez problemu bo dotankowalem 50 litroe wiec spokojnie bym zrobil te 50 - 60 km zbiornik ma 55 l czyli latwo obliczyc ile wychodzi spalanie.niecałe 5.5 l na setke jazda 50/50 miasto i trasa.
Jak by nie patrzec takie same silniki mamyinek01 pisze:Moje pomiary ostatnio wyszly prawie identycznie jak Tobie.Arczi pisze:U mnie ostanio przejechałem na baku 990 km i wskaznik paliwa wchodził na rezerwe podejrzewam ze do 1050 km to bym zrobil bez problemu bo dotankowalem 50 litroe wiec spokojnie bym zrobil te 50 - 60 km zbiornik ma 55 l czyli latwo obliczyc ile wychodzi spalanie.niecałe 5.5 l na setke jazda 50/50 miasto i trasa.
Srednio 5,5 L przy 50/50 trasa/miasto... Jazda na trasie od 100 do 120..130 km/h
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości