Czekajo na swoją kolej, nie już.golf3dawid pisze:Nareszcie
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
Moderator: VIP
Czekajo na swoją kolej, nie już.golf3dawid pisze:Nareszcie
Ze zderzaków może i tak, ale na drzwiach trzeba jeszcze usunąć stary klej co nie jest takie hop siup od razu.Adek99 pisze:Zdjęcie ich z auta to jest 10minut skupieniaplus 15zł na taśmę żeby je z powrotem założyć.
takStanley777 pisze:pakując felgi które mają 18" 8.5J ET35 + dystans zmieniający rozstaw 20mm daje ET końcowe 15 tak?
nie, ET się nie zmienia...zmieni się szerokość felgi, zmieni się o 25,4mm a felga będzie wystawała bardziej o połowę z tego (gdyby szersza felga miała inne ET od węższej to oczywiście "wystawanie" nie zmieni się o połowę)Stanley777 pisze:A pakując felgi 18" 9.5J ET35 gdzie rozstaw jest 5x100 bez konieczności dystansu to będzie wystawalo więcej o 25mm czyli tylko o ten 1 cal tak więc ET wychodzi 10 tak?
Panie wąska szczoteczka na wkrętarkę i jedziesz 15 min i listwy czyste. Dłużej mi się zeszło żeby usunąć te kropki z nich niż cała reszta.peppa_814 pisze:Ze zderzaków może i tak, ale na drzwiach trzeba jeszcze usunąć stary klej co nie jest takie hop siup od razu.
Na to to chyba najlepiej dać szpachlę natryskową.Adek99 pisze:Dłużej mi się zeszło żeby usunąć te kropki z nich niż cała reszta.
A w życiu. Masz sprzęt to papier wodny i zasuwasz. Ja jak robiłem listwy to ręcznie darłem. Teraz to szlifiera, papier wodny i łogieńpeppa_814 pisze:Na to to chyba najlepiej dać szpachlę natryskową
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości