Cieknąca pompa wtryskowa 1.9 TDi AFN
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tak VW_seller kompleksowa usługa ) z montażem i demontażem z tego co mówił zajęło mu to około 4h
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
uwagi kolegi VW_seller bym traktował z przymróżonym okiem
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest
tylu idiotów
tylu idiotów
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: Cieknąca pompa wtryskowa 1.9 TDi AFN
pan sobie chyba żarty ze mnie robisz ,ludzie dzwonią i tak mówia po co mieli by kity wciskac ?ciachotdi pisze:uwagi kolegi VW_seller bym traktował z przymróżonym okiem
u nas w okolicy podobnie ,ogolnie mało kto chce się paprać w vp37 bo za mały na tym zarobek ,lepiej w vp47 vp30
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Forum Master
Witam, jeśli ktoś, ma kasy, jak lodu, to nich nic nie robi, bo po co.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tomek
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
zeby czas np zlecial .dzis pytalem w boschu 1000zl za uszczelnie z ustawieniem itp.jak im na to ze to sprawdze ... nie maja czasu narazie na to zeby zrobic.stala norma .dobrze wiem ze tylo 1 czy 2 uszczelki tylko wymienaja .rok gwary wytrzyma ale nie smak do takich serwisow pozostanie
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Forum Master
Może i dobrze, niech i inne warsztaty zarobią, nie tylko serwisy.
Tomek
Witam, czy jest ktoś z łódzkiego pomógł by wymienić tą uszczelkę przy tej śrubie centralnej 26 1/2. Oring mam ale nawet w pobliskim warsztacie bosch nie mają klucza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
tskiper, http://allegro.pl/klucze-do-pomp-wtrysk ... 87639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lub http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5965313298" onclick="window.open(this.href);return false;
To wiem tylko chodzi o to, że ja nie chcę kupować tych kluczy na to żeby raz użyć i żeby leżały. Wole komuś zapłacić za robotę.
Ta śruba jednak za coś odpowiada bo jak czytam to niektórym autko nie odpala, więc raczej trzeba ją wkręcić do tego samego położenia w jakim znajdowała się pierwotnie. Jak się mylę proszę o poprawienie toku myślenia.
Ta śruba jednak za coś odpowiada - tak.
Trzeba ją wkręcić do tego samego położenia - nie.
Masz PW.
Trzeba ją wkręcić do tego samego położenia - nie.
Masz PW.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Wykręcasz i wkręcasz do oporu,solidnie.tskiper pisze:Ta śruba jednak za coś odpowiada bo jak czytam to niektórym autko nie odpala, więc raczej trzeba ją wkręcić do tego samego położenia w jakim znajdowała się pierwotnie
arka10,jak masz jakieś ciekawostki,to pisz tutaj. Nie bądź skromnyarka10 pisze:Masz PW.