Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Lepiej szukać 1.8t czy zmodzone 1.9tdi? oczywiście min 150km gdzie mniejsze koszty użytkowania i większa frajda?
Re: Kącik posiadaczy MK4
Polać temu Panumacabra_ pisze:Tam gdzie zaczyna się frajda kończy się ekonomia
Dobrze gada
Kącik posiadaczy MK4
Witam ponownie mógłby mi ktos powiedziec czy zaślepki wob świeca jak migacze czy nie?
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
MnichPro, nie świecą, bo to zaślepki przecie
karacz, V6 jeśli chodzi o dźwięk, 1,8T jeśli chodzi o modzenie na większe moce
karacz, V6 jeśli chodzi o dźwięk, 1,8T jeśli chodzi o modzenie na większe moce
Kącik posiadaczy MK4
V6 jeśli chodzi o tylną dokładkę zderzaka a przede wszystkim 4motion
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nawet jeśli się przyczepi to przełożyć na zwykłe kierunki to minutaMnichPro pisze:Paviarotti, a to nie przeszkadza w przejściu przeglądu?
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
MnichPro, zależy jaką masz stację zresztą w przekładce najwięcej czasu znajdzie Ci znalezienie kierunkowskazów niż sam ich demontaż
Kącik posiadaczy MK4
Powiedzcie mi o co chodzi:D byłem ustawić zbieżność na stacji gdzie robią geometrię 3d, polecana stacja, sprzęt wyglądał na konkretny ale wyjechałem oczywiście wkur... według tego sprzętu wszystko ustawione perfekt, zbieżność ustawiana była 3 razy, a kierownica jak była skręcona w lewo tak jest jak wróciłem 4 raz to rzucili mi kasą i powiedzieli, że wymyślam i niemożliwe żeby kierownica była krzywo.
jutro chyba po prostu przesunę kierownicę na wieloklinie i będzie prosto
tak wygladał ten sprzet:
jutro chyba po prostu przesunę kierownicę na wieloklinie i będzie prosto
tak wygladał ten sprzet:
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
mass143, jak nie masz ESP to możesz zrobić taki półśrodek, ale jak jest dobrze zrobiona to nie ma bata żeby było krzywo. Musieli coś spieprzyć. Sprzęt nie najważniejszy, ale fachowiec
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
3 lata jeżdżę z WOB'ami i zero problemuMnichPro pisze:Paviarotti, a to nie przeszkadza w przejściu przeglądu?
mass143, też na początku zeszłego sezonu byłem u "profesjonalistów" z laserami, komputerami itd. i kierownica ciągle krzywo... Pojechałem do polecanego gościa z linkami i wieszakami, po pierwszej wizycie kierownica prosto i wszystko idealnie
Kącik posiadaczy MK4
Bo i co z tego, że komputer i sprzęt do diagnostyki gwizda, skoro operator pi..da.