Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- Paclawek
- Kapitan Palniczek
- Kontakt:
Wiem dobrze jacy są magicy.
TURBODIESEL INTERCOOLER POLSKA NIEMCY STEFAN MOLLER!
Tu jest .:R , Grzenia ?
http://sprzedajemy.pl/golf-mk4-r32-250k ... e,31761162" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sprzedajemy.pl/golf-mk4-r32-250k ... e,31761162" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś kupił tą roz... MK4 R ? Bo znikneła z allegro. Chwalić się ;p
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... 45bd24b6c6" onclick="window.open(this.href);return false;
Już bym pewnie pojechał...
auto z windykacji. Cena w końcu 100000 netto, tylko te 3d, dla mnie odpada.
Może ktoś będzie chciał sprzedać 5d 2014 na fv vat.
Już bym pewnie pojechał...
auto z windykacji. Cena w końcu 100000 netto, tylko te 3d, dla mnie odpada.
Może ktoś będzie chciał sprzedać 5d 2014 na fv vat.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Sprzedajesz 6R?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Ciśnienia nie mam, ale mam kupca na marzec/kwiecień, także jak by się fajna 7-ka za stówkę netto trafiła czemu nie...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Jest http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... ygz15.html" onclick="window.open(this.href);return false;Antonioo pisze:Ktoś kupił tą roz... MK4 R ? Bo znikneła z allegro. Chwalić się ;p
Pietiapk1, raczej nie kupisz dobrej 7R za 100 netto. Ta 3D z tego co pamiętam miała robiony błotnik tył i chyba drzwi też (nic groźnego ale nie jest w oryginale). Jest 5D na otomoto za 125 chyba ale też coś tam było i jest demo z Poznania za 140k (jeździłem nią kilka godzin) cały bok malowany. Jeśli chcesz kupić dobre auto bez przeszłości to niestety będziesz musiał coś dołożyć do interesu chyba, że Ci nie zależy to coś się pewnie trafi w tej kasie.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Dzwonilem dzisiaj po ta za 100netto, blotnik tyl gdzies zarysowany, a cala ponoc ori
Nie zarysowany tylko pognieciony (widziałem zdjęcia) to jak cała ori jak nie ori? Cała to cała a nie prawie...bo błotnik szpachlowany.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
AMENvahu pisze:Nie zarysowany tylko pognieciony (widziałem zdjęcia) to jak cała ori jak nie ori? Cała to cała a nie prawie...bo błotnik szpachlowany.
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
GM84, noo widziałem. Nowe fotki na jednym jest xenon na drugim nie ma :p Ktoś dekoru od klimatronica wsadzić nie umie Brałbym gdyby nie ta miska i tak wpier.. koło, aż widać że wykładzina w środku się podniosła :/
Po mojemu to niebieskie .:R4 w tej cenie to się średnio opłaca ,zawsze wychodzą jeszcze niespodzianki .... ogólnie, jak dla siebie to bym nie brał nawet za 10
- Szamper
- OEM+
- Auto: 7R Variant, 4R32
- Kontakt:
Mocno srednia ta niebieska .:R. Podloga pogieta, slupek widac tez przestawiony. Niewiadomo co z podłużnicą. Silnik zagadka, jak ktoś na czas zgasił to ok, jeżeli nie to wiadomo. Do tego decha, kurtyna i pewnie mase innych pierdół.