Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, A to tak można? Doświadczony mechanik je wymienia więc raczej wykluczam taką opcję.
- Paviarotti
- Lord GTI
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Zakładał ktoś skóry z leona/toledo z regulacją i pamięcią? Regulacja yo w sumie dwa kable a jak z pamięcią do ogarnięcia to?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
Mówicie o gumach pełnych czy tych wyglądających jak fabryczne ?
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Re: Kącik posiadaczy MK4
Kupiłeś te z olx za 1200?
golf3dawid pisze:Zakładał ktoś skóry z leona/toledo z regulacją i pamięcią? Regulacja yo w sumie dwa kable a jak z pamięcią do ogarnięcia to?
- marcinnxtdi
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Czy poduszka pod autem 1J0199851 jest taka sama dla wszystkich wersji silnikowych ?
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
marcinnxtdi, wg Etki pod poszczególne silniki masz różne końcówki tego nr: AA, AB, N, P, R itd jak wchodzę w poszczególną grupę to wymiary też są różne np: dla końcówki AA orientacyjne wymiary poduchy to 365x145x65 a np z końcówką R ma wymiary 360x150x60
Ja wiem może lepiej nie ryzykować.
PS: A jeśli Twój silnik to faktycznie ATD jak masz w opisie więc wg Etki końcówka R Cię interesuje:
Ja wiem może lepiej nie ryzykować.
PS: A jeśli Twój silnik to faktycznie ATD jak masz w opisie więc wg Etki końcówka R Cię interesuje:
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- golf3dawid
- Forum Master
Aukcja ta, cena trochę innabosse pisze:Kupiłeś te z olx za 1200?
golf3dawid pisze:Zakładał ktoś skóry z leona/toledo z regulacją i pamięcią? Regulacja yo w sumie dwa kable a jak z pamięcią do ogarnięcia to?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
na tego typu wymiary w etce nie ma co patrzeć. jak są wymiary śrub czy wkrętów to ok.
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Pany mam pytanie, miałem dziś wymianę (w AKQ) kompletnego sprzęgła + wysprzęglik i płyn, niby okej ale pedał chodzi bardzo miękko. Bierze z dołu. Tak powinno być?
Norma na nowym sprzęgle Ja jak wsiadłem po wymianie to myślałem że coś jest nie tak bo noga mi wpadła dosłownie, z czasem wróci do normyTomek gd pisze:Pany mam pytanie, miałem dziś wymianę (w AKQ) kompletnego sprzęgła + wysprzęglik i płyn, niby okej ale pedał chodzi bardzo miękko. Bierze z dołu. Tak powinno być?