Kącik posiadaczy MK2
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK2
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Kącik posiadaczy MK2
A masz zdjęcia?
Edit:
Po kodzie znalazłem, że to powinna być owiewka szyberdacha
Edit:
Po kodzie znalazłem, że to powinna być owiewka szyberdacha
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
Tak, to na pewno owiewka szyberdachy, montowana z przodu przed szyberdachem. Otwierając szyberdach podnosi się nieco na tych zawiasach i reguluje przepływ powietrza.
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Re: Kącik posiadaczy MK2
Gratki tylko uważaj żeby ma hondziorza nie wyrósł
A ja powoli kompletuje brązowy środek do golfa, mam już w zasadzie wszystko oprócz boczków drzwi... i foteli z kanapą, tyle że ją chce obszyć. Orientujecie się koledzy gdzie w Krakowie lub koło Krakowa robią to w przystępnej cenie ?
Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
A ja powoli kompletuje brązowy środek do golfa, mam już w zasadzie wszystko oprócz boczków drzwi... i foteli z kanapą, tyle że ją chce obszyć. Orientujecie się koledzy gdzie w Krakowie lub koło Krakowa robią to w przystępnej cenie ?
Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
Kącik posiadaczy MK2
Pany mam rozkmine życia... Na poczatku marca moj Golf idzie do lakiernika i teraz tak:
1. Czy zostawić ori kolor?
2. Dziolcha moja chce za wszelka cene czarny, a ja bym cos z szarościa oczywiscie kolory z epoki.
Ori kolor jest LA9V, ja myślę o LP7V, a dziolcha by chciala albo ori albo coś w deseń L041. Fakt faktem nie mam zamiaru dziewczyny słuchać bo to moje auto, ale nikt chyba nie lubi zdania w stylu "A NIE MÓWIŁAM?". Pytanie wzięło się stąd, że sam już nie wiem czego chce tak naprawdę, z jednej strony lepiej będzie sprzedać w ori kolorze a z drugiej szary LP7V robi robotę i to konkretnie i dużo tego nie jeździ...
1. Czy zostawić ori kolor?
2. Dziolcha moja chce za wszelka cene czarny, a ja bym cos z szarościa oczywiscie kolory z epoki.
Ori kolor jest LA9V, ja myślę o LP7V, a dziolcha by chciala albo ori albo coś w deseń L041. Fakt faktem nie mam zamiaru dziewczyny słuchać bo to moje auto, ale nikt chyba nie lubi zdania w stylu "A NIE MÓWIŁAM?". Pytanie wzięło się stąd, że sam już nie wiem czego chce tak naprawdę, z jednej strony lepiej będzie sprzedać w ori kolorze a z drugiej szary LP7V robi robotę i to konkretnie i dużo tego nie jeździ...
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
Myślałem też o czanrej perle z seata Ibizy, mialem taka w takim kolorze i byl konkret:)
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
AarturR, po co malujesz jak juz myslisz o sprzedarzy
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK2
Czarson, kiedys bedzie trzeba sprzedac:P. A ja jestem z ludzi ktorzy mysla bardziej do przodu...
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
AarturR, spoko, orginal to orginal, kwestia do jakiego Ty jestes przyzwyczajony(golfa) , ja tez mam to w planach ale innego koloru jak czarny to nie widze ale wez zdecyduj jaki ten czarny bo nie chcialbym ori tylko cos z tych nowszych aut zeby ten czarny byl naprawde gleboki mocny hehe nie wiem jak okreslic
czasem
czasem
tez ma racje i warto wziac ja pod uwageAarturR pisze:Dziolcha
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania